FOTBAL  »  Superliga  »  PREŞEDINŢIA LPF

Ce-am ratat la LPF? "O fire creativă, demnă, cu simţul umorului", care urmăreşte citatele lui Octavian Paler ... pe facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 noiembrie 2013 13:26

Vasilica Miron, senatorul PPDD care a sperat să-i fure scaunul de preşedinte LPF lui Dumitru Dragomir, a intrat rapid în atenţia televiziunilor şi a tabloidelor, după ce a cîştigat mandatul de parlamentar într-un colegiu din Suceava, anul trecut, în decembrie.

Pe contul personal de facebook, Vasilica Miron se descrie ca "o persoană creativă, un bun organizator, am simţul umorului dezvoltat, sînt demnă". Profilul este completat cu cîteva preferinţe: ascultă Jon Bon Jovi, Leonard Cohen şi Kylie Minogue, iar ca emisiuni TV favorite enumeră Dan Diaconescu Direct şi Adevăratele Ştiri - OTV. Are 36 de ani, este frumoasă şi are o diplomă de Drept.

Într-un interviu pentru adevărul.ro, Vasilica Miron a făcut o scurtă trecere prin cărţile pe care le preferă, dezvăluind un apetit consistent pentru romanele poliţiste: "Citesc Agatha Christie, Edgar Wallace, mai citesc". Întrebată de jurnalişti în legătură cu Octavian Paler, autorul român pe care l-a menţionat pe într-o postare anterioară, Vasilica Miron a fost puţin mai superficială: "De obicei îmi plac citatele lui, chestii din astea, statusuri. Le citesc pe Facebook".

În schimb, este destul de activă în Parlament. Acolo unde unii nu îşi asumă niciodată expunerea unei opinii de la tribună, "palmaresul" Vasilicăi Miron este efervescent: 8 iniţiative legislative, avînd subiecte de interes precum starea drumurilor din Suceava sau alocaţia de stat pentru copii, 16 luări de cuvînt şi o interpelare a primului ministru.

Ţine cu Steaua, a vrut să-l scape pe Gigi
Vasilica Miron nu a ţinut niciodată ascunsă pasiunea sa pentru clubul Steaua. De fiecare dată cînd elevii lui Reghecampf au un meci important, wall-ul senatorului de Suceava marchează evenimentul cu încurajări şi entuziasm.

Mai mult, Vasilica Miron a încercat să-i dea o mînă de ajutor patronului aflat la ananghie. În urmă cu o lună, Vasilica a încercat să-l ajute pe Gigi Becali să iasă din închisoare. Ea a intenţionat să-l angajeze pe patronul Stelei la biroul ei parlamentar, trimiţînd o cerere către Administraţia Penitenciarelor. Nu a reuşit însă.

"Nu gătesc, dar îmi place foarte mult să aşez masa"
Vasilica Miron s-a înscris în cursa pentru şefia LPF fiind conştientă că nu are nici o legătură cu lumea fotbalului. A explicat că a înţeles că "trebuie să fii un bun manager", însă nu a reuşit să convingă pe nimeni că şi-ar putea asuma responsabilitatea.

Altădată, într-o notă mai relaxată, doamna senator a subliniat, totuşi, şi unele puncte forte în viaţa privată. Într-un interviu pentru România TV a recunoscut performanţele casnice: "Nu ştiu să fac cozonaci. Nu am făcut niciodată, în schimb, mă pricep să învîrt sarmalele, să ma ocup de cuptor, îmi place foarte mult să aşez masa!".

De obicei îmi plac citatele lui, chestii din astea, statusuri. Le citesc pe Facebook

Citeste mai mult: adev.ro/mkb154

De obicei îmi plac citatele lui, chestii din astea, statusuri. Le citesc pe Facebook

Citeste mai mult: adev.ro/mkb154

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mariuss72
mariuss72  •  06 Noiembrie 2013, 14:47

Vasilica citeste Paler, si cu siguranta si Coaelio...de asta aveam nevoie, inca o boarfa in fotbal.

dreak
dreak  •  06 Noiembrie 2013, 13:43

Asta chiar ca era buna : dupa un militzian de la tara urma o pitzipoanca de partid ! Dar la asa patroni de cluburi, asa presedinti de LPF !

basexu
basexu  •  06 Noiembrie 2013, 13:36

Pe principiul : nu-mi place preludiul, dar imi place foarte mult sa ma babardesc. Bine ca e doar caterinca otevista, asta i-ar mai lipsi fotbalului nostru...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează