FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDEŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

Ce-au făcut steliştii în aşteptarea deciziei UEFA? S-au rupt între ei! » Meci de relaxare transformat într-o luptă plină de nervi şi de durităţi

Reghe a răbufnit de multe ori în timpul meciului
Reghe a răbufnit de multe ori în timpul meciului

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 12:13

Reghecampf şi asistenţii lui au jucat o miuţă, genul de program la care toată lumea se distra. ”Joaca” s-a transformat într-o vînătoare.

După ce luni au preferat să meargă la Munchen pentru a se relaxa, ieri antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica au găsit un alt mod de a face să treacă timpul mai repede. Cei doi au venit cu ideea ca tot staff-ul deplasat la Westendorf să se relaxeze jucînd fotbal. Ce a ieşit n-a semănat, însă, deloc cu o relaxare.

Victima Mache
Chiar dacă afară ploua, ideea lui Reghe a fost agreată şi, după ce şedinţa de pregătire s-a încheiat, iar autocarul a plecat cu jucătorii la hotel, s-au făcut echipele. De o parte au fost: MM, Reghe, preparatorul Horia Codorean, antrenorul de portari Eugen Nae şi Iulian "Pufi" Mircea, asistentul medical. Dincolo, s-au aflat: secunzii Cristi Ţermure şi Toni Petrea, team-managerul Marius "Mache" Ianuli, Thomas Neubert şi medicul Radul Paligora.

Primii care s-au luat la "harţă" au fost Toni Petrea şi Horia Codorean, fiecare reproşîndu-i celuilalt intrările dure, apoi a fost rîndul lui Mache şi al lui Nae, antrenorul de portari, extrem de recalcitrant, după o intrare prin alunecare a team-managerului Ianuli, în urma căreia fiecare a rămas ţinîndu-se cu mîinile de tibie, speriaţi de durere şi de gîndul unei accidentări serioase. Amîndoi s-au alergat pe teren pentru a-i arăta celuilalt loviturile: "Tu ai intrat urît, nu eu!".

De teamă, l-au minţit c-a fost egal!
MM şi Reghe au răbufnit şi ei, însă mai mult la adresa colegilor din echipă decît faţă de adversari. Antrenorul a şutat în minge cu furie şi a băgat alunecări pe bandă rulantă, iar oponenţii, de teamă, au început să se ferească din calea sa. "Ce vreţi, să-mi rup piciorul pentru o minge? Dă-o dracu' de minge!", s-a speriat Mache.

La final, scorul a fost 12-11 pentru echipa lui Neubert. Golurile au fost reuşite de Toni Petrea, 5, Mache, 4, Ţermure, 2, şi Thomas Neubert, respectiv Nae 4, Reghe 3, MM şi Pufi cîte două. Totuşi, pentru a nu-l everva şi mai tare pe Reghecampf, învingătorii s-au lăsat convinşi de acesta că partida s-a încheiat la egalitate. Laur "pierduse" din evidenţă un gol al adversarilor şi a insistat să-i convingă că el îşi aminteşte corect pînă cînd colegii lui din staff s-au lăsat păgubaşi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
putregaiu
putregaiu  •  26 Iunie 2013, 18:16

Reghe i-a convins ca s-a terminat egal ca asa a pus el la pariuri si era sa-i f**a Mache biletul

kutxukutxu
kutxukutxu  •  26 Iunie 2013, 17:11
Postat de randoom.. pe 26 Iunie 2013, 13:56

PAI STEAUA A DEMONSTRAT IN ULTIMII 9 ANI, CA NU A FACUT BLATURI,CALIFICANDU-SE DE FIECARE DATA IN GRUPE(UN SINGUR BLAT,DACA FACEA STEAUA,NU AJUNGEA IN GRUPE). PE CAND CRAPID,ARE IN ISTORIA EI, FIX ATATEA PREZENTE IN GRUPE CA SI DINAMOGAY AKA RUSINEA ROMANIEI. CAUTA PE NET,JUCATORII RAPIDULUI,AU RECUNOSCUT CA AU TRANTIT MECIUL CU CEFURA CLUJ DIN 2008. DUMNEZEU NU DOARME,A FACUT DREPTATE. CRAPID IN PRAGUL DESFIINTARII. DINAMOGAY IN PRAGUL FALIMENTULUI. STEAUA IN UCL.

taci dreq cu statisticile tale de copil prost.....in fiecare sezon aurolacii au facut minim 4 5 blaturi!!!

kutxukutxu
kutxukutxu  •  26 Iunie 2013, 17:09

nu e o noutate asta..... lu mimi i s-a rupt de mult gaoaza:)))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează