FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce echipă trimite FCSB în duelul cu CFR Cluj? Toni Petrea, mesaj interpretabil: „Vrem să pregătim finala Cupei”

Toni Petrea, prima conferință ca principal la CFR Cluj
Toni Petrea, prima conferință ca principal la CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 15:05 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 17:42

Toni Petrea (45 de ani) a susținut astăzi prima conferință de presă din postura de antrenor principal al celor de la FCSB. 

„Am revenit la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale, din postura de antrenor secund, într-adevăr, iar acum este o provocare ca antrenor principal, însă nu am de ce să fiu îngrijorat, din contră, sunt chiar bucuros. Eu terminasem conturile cu Al Wasl Dubai, după care am fost contactat de oficialii clubului şi mi s-a propus revenirea la echipă. Am fost foarte bucuros şi fără ezitare am acceptat”, a declarat Petrea într-o conferință de presă. 

Cu Laurenţiu Reghecampf am o relaţie foarte bună, vorbim, comunicăm, i-am cerut şi lui părerea şi totul este ok. Cu Tommy Neubert lucrez de când m-am apucat de această meserie, cu o pauză de câţiva ani, când a fost el plecat. Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie profesională foarte bună, am mare încredere în el şi sper să ducem echipa mult mai sus decât unde este acum
- Toni Petrea

Obiectiv: Cupa României

FCSB joacă sâmbătă în play-off, cu CFR Cluj, iar miercuri o înfruntă pe Sepsi în finala Cupei României. Noul antrenor a fost clar în ceea ce privește prioritățile și nu exclude să apară surprize în echipe de start din meciul cu „feroviarii”.

„Din punctul meu de vedere e cea mai experimentată echipă, cu un antrenor foarte bun, care are obiectiv câștigarea campionatului. Noi nu avem nicio presiune. Vreau să văd un joc bun din partea elevilor mei și o eliberare de tot ce s-a întâmplat. Sper la un rezultat bun, care să ne dea încredere pentru finala Cupei. I-am găsit puțin demoralizați. Încerc să le ridic moralul. Ne gândim la o formulă de echipă cât mai apropiată de ce vrem să jucăm. Cert e că vrem să pregătim meciul de miercuri, din finala Cupei României”, a spus Petrea. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Și la FCSB combate Becali coronavirusul cu perfuzii în venă?! Avertismentul dat de Agenția Națională Anti-Doping

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
liviuemil
liviuemil  •  18 Iulie 2020, 02:57
Postat de waves pe 17 Iulie 2020, 17:55

Deci s a reușit influențarea comisiei de către becali!Când scrie negru pe alb,că în Cupa României se aplica regulamentul ROAF ?!La TAS saivanul pierde, nu trebuiesc iertați nici fCSB nici FRF.Si așa în prima ligă ei evoluează ilegal acum și în Cupa româniei! DDB trebuie acum să meargă în solidar și cu Talpan și cu cei de la CSA la UEFA la toate forurile posibile pentru excluderea clonei ilegale din toate competițiile!

Puteti pleca de pe acum, pina in Elvetia e cale lunga. Si daca tot vreti sa fiti solidari, atunci nu va mai intoarceti. Pina reveniti, una este in B iar cealalta tot in D.

lake1001
lake1001  •  17 Iulie 2020, 21:58

Deci , să inţelegem ca fcsbîstul e ungur de mic ?

andrei.f
andrei.f  •  17 Iulie 2020, 19:09

La meciul cu cfr trebuie să joace rezervele, titularii trebuie menajați pt finala Cupei, prioritatea sezonului. Trebuie și răsplătită cu aceeași monedă craiova !

Vezi toate comentariile (50)
Comentează