FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Ce face Anamaria Prodan la Hermannstadt » Dezvăluiri din interior

Anamaria Prodan alături de Claudiu Rotar // Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Anamaria Prodan alături de Claudiu Rotar // Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 14:30 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 16:01

Finanțatorul principal al lui Hermannstadt, Claudiu Rotar, explică rolul Aneimaria Prodan (47 de ani) în club.

- Domnule Rotar, a început Sibiul să câștige. Aveți trei victorii la rând. E meritul noului antrenor, Albes, al jucătorilor sau al arbitrilor? 
- Eu am spus-o și mai demult. Dacă nu riști, nu câștigi. Am riscat, schimbând antrenorul, și au început să vină și rezultatele.

- Dar au pus umărul și arbitrii. Mai ales la Iași. 
- Și noi am fost dezavantajați în atâtea rânduri. Eu cred că există o balanță și, la final, când tragi linie, totul se compensează. Nu cred că arbitrii greșesc voit. Greșesc pentru că sunt oameni. Și nu cred că la noi se mai fac jocuri de culise, ca pe vremea Cooperativei. 

- Cum i-ați trezit pe jucători? La acea ședință cu ușile închise, de după 0-1 cu Clinceni, le-au spus Reghe și Anamaria Prodan ceva ce i-a capacitat? 
- Băieții au promis că scot echipa la liman. Și deocamdată se țin de cuvânt. De ei depinde totul. A spus-o și Albes la ultima conferință. El îi pregătește, dar pe teren, ei câștigă meciurile. 

- Apropo de Anamaria Prodan. S-a acreditat ideea că ar fi patroana clubului. 
- Nu e patroană. Fiica ei, Rebecca, are un vot în Consiliul Director. Toți cei din Consiliu decidem împreună. Suntem ca o familie. 

+45 FOTO

- Unde ați plusat de când a venit Anamaria în club? 
- La imagine și financiar. Anamaria a băgat bani în club și datorită ei ne bucurăm acum de o anume stabilitate financiară. 

Claudiu Rotar: „Eu sunt președinte" 

- La imagine?! Mulți fani o blamează... că n-a făcut nimic pe nicăieri pe unde a fost. 
- Să fim serioși. La ce club a mai investit Anamaria și a avut funcție de conducere, ca să poată fi învinuită că n-au mers lucrurile din cauza ei?! 

- După plecarea lui Iuliu Mureșan, cine e președinte executiv? 
- Eu sunt președinte de când a plecat domnul Birț. Și finanțator principal, și președinte. Mureșan a avut funcția de director executiv. Dar era delegat să se ocupe de conducerea operativă a clubului. 

- Care e strategia pentru sezonul viitor? 
- Ne mai trebuie 6 puncte ca să evităm retrogradarea și sperăm să fim salvați măcar cu două etape înainte de final. Asta ne-ar permite să demarăm rapid campania de transferuri pentru stagiunea viitoare. 

„Vrem să vindem" 

- Pregătiți schimbări masive? 
- Avem încredere în lotul actual, are calitate. Dorim să aducem doi, trei ca să completăm efectivul. De preferință tineri, pentru că vrem să și vindem, să facem bani și astfel. Nu poți să ții un club doar cu bani de acasă, din bilete și drepturi TV. 

- La stadion nu s-a mai mișcat o piatră... 
- Acum se ține licitația pentru atribuirea proiectului, iar în toamnă vor începe lucrările la tribuna a doua. Primăria ne ajută și cu o bază modernă de pregătire: două terenuri gazonate, vestiare moderne și tot ce trebuie pentru recuperare. Vara viitoare vom putea dispune de ea.

VIDEO Anamaria Prodan intervine în scandalul ultimilor ani: „Pentru mine FCSB este Steaua! Cei de la CSA au avut bani și i-au curățat repede!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali s-a sucit în direct! A anunțat noul antrenor de la FCSB: „El va fi principal!”

Eric a izbucnit în plâns » Părintele său decedase săptămâna trecută, la doar 59 de ani, în urma unui infarct

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rise
rise  •  14 Iulie 2020, 01:24
Postat de dona13 pe 14 Iulie 2020, 01:09

Cum adica ce face ? Ce fel de intrebare e asta ? Nu e clar ? Aranjeaza meciuri. Nu vedeti ca nu este etapa sa nu li se dea (efectiv, cadou) penalty ?

exagerezi tantalaule.Au primit 2 penalty uri si au fost furati de 15 ori.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dona13
dona13  •  14 Iulie 2020, 01:09

Cum adica ce face ? Ce fel de intrebare e asta ? Nu e clar ? Aranjeaza meciuri. Nu vedeti ca nu este etapa sa nu li se dea (efectiv, cadou) penalty ?

maryan72
maryan72  •  13 Iulie 2020, 17:26

sa moara redactia de ras daca nea ovidiu nu arata mai bine cu acei chiloti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează