LIGA 1  ·  DINAMO

Cum scapă Cătălin Straton, portarul lui Dinamo, de stresul provocat de coronavirus: „Dansez cu fetele și ajut la curățenie”

Articol de — Vineri, 27 Martie, 00:03

Cătălin Straton (30 de ani, portarul lui Dinamo) a povestit cum se simte în carantină cu familia și cum scapă de stresul provocat de coronavirus.

Cătălin Straton este doar unul dintre fotbaliștii obligați să-și schimbe obiceiurile zilnice de la un serviciu ce presupunea un anumit ritm de antrenamente. Portarul de 30 de ani este în carantină încă de acum două săptămâni și a povestit pentru GSP cum decurge autoizolarea pe care a îmbrățișat-o alături de soție, Valentina, și de cele două fetițe ale cuplului, Eva, 4 ani, și Anastasia, 1 an. Iată 5 idei de la omul de familie Cătălin Straton: 

1. „Nu este tocmai plăcută această perioadă, dar atât timp cât suntem sănătoși, alte lucruri chiar nu mai contează. Având în vedere că avem două fetițe mici, ce necesită atenție sporită, ai program full. Mă focusez să fie ele bine, să mă umplu mai puțin cu informații despre ceea ce e în afara casei” .

2. „Netflix este un amic de nădejde acum, mai pierd timpul, atunci când îmi permit, fiindcă și acum vorbim pe whatsapp că dorm cele mici. Ca film care mi-a plăcut de curând este Ultras, despre viața unui șef de galerie napoletan, foarte interesant, mai ales că e în dialectul acelei zone”.

3. „Mai mult stau cu fata cea mare, dans, desen, pictat. Dansul e pe primul loc la ea. Tocmai ce am descoperit că este fană a lui Alex Velea. Asta e! Da, mai dansez cu ea, vine și soția cu Anastasia, ne distrăm, cântăm, facem mișcare. Nu prea e de mine dansul, dar trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor fetiței. Fac eforturi”.

4. „O ajut și pe soție la treburile casnice. Nu este nicio rușine să aspiri prin casă, cred că ține de fiecare om. Îmi place să fie curățenie în casă. Așa că pun și eu mâna, normal”.

VIDEO / România a depășit 1.000 de cazuri de coronavirus

5. „Am încercat să evit orice deplasare în ultimele săptămâni. Nu știu când va trece toată nebunia, sper cât mai repede, poate după Paște. Va mai exista teama când voi întâlni alți oameni, pentru că, din ce citesc, oricând poate să reapară virusul. Vom avea de muncă să ne învingem teama”. 

„În viață, cea mai importantă este familia, contează mai mult decât bani, strălucire, mașini, vacanțe, orice. Ne bucurăm de aceste momente că suntem toți și ne rugăm să fim sănătoși. N-am mai ieșit afară din curte de două săptămâni, mă mai plimb pe aici, în rest, n-am văzut alți oameni în afara familiei” 
- Cătălin Straton, portar Dinamo

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre Dinamo:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1