FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ce-i lipsește Craiovei pentru ieșirea din criză: „Fiecare pare preocupat doar de sine”

Antrenament Universitatea Craiova. Foto: Instagram
Antrenament Universitatea Craiova. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 16:41 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 16:41

Surse ale Gazetei din anturajul echipei susțin că la Universitatea Craiova nu există lideri, cu adevărat. Acel grup care să-i mobilizeze și pe ceilalți în situațiile dificile: „Fiecare pare preocupat doar de sine”.

La Craiova, în ultimii ani, a fost sezonul și criza. Au fost disponibilizați antrenori, au venit alții. Iar când nu s-au găsit soluții rapide pentru banca tehnică, patronul Mihai Rotaru s-a uitat în propria curte și a mizat când pe Corneliu Papură, când pe Dragoș Bon. Sau pe amândoi odată, ca acum.

Ceea ce-i lipsește însă Universității pentru a trece mai repede peste astfel de situații neplăcute este reacția grupului. Șefii se agită, însă, din informațiile GSP.RO, la nivelul echipei nu există niciun fel de mobilizare.

O practică întâlnită des în vest

În campionatele mari ale Europei există o practică des întâlnită în situații de criză. Liderii vestiarului preiau inițiativa și își invită coechipierii la o ieșire în oraș, într-o locație unde pot fi doar ei. Fără antrenori! Iar acolo, discutând unii cu alții, își spun nu doar nemulțumirile, ci caută și soluții pentru ieșirea din impas. La Craiova nu s-a întâmplat așa ceva.

Bancu și Mitriță nu sunt genul care să dea „cu pumnul în masă”

În vară, când l-a readus pe Alex Mitriță în Bănie, patronul Mihai Rotaru a mizat pe faptul că "Piticul Atomic" și căpitanul Nicușor Bancu vor fi locomotivele Universității. Liderii din teren, dar și din vestiar ai alb-albaștrilor.

Surse ale Gazetei din anturajul echipei susțin însă că nu-i așa. Niciunul nu este genul care să dea "cu pumnul în masă" când e cazul. Să-și responsabilizeze colegii.

Mitriță a fugit din fața fanilor

Bancu nu este un tip prea vocal nici în declarațiile pe care le face după eșecuri. Mitriță, chiar deloc. Mai rău, după eșecul suferit recent pe "Ion Oblemenco", în fața Petrolului (1-3), el a preferat să dispară repede la vestiare când a fost chemat de galerie, cunoscuta Peluză Nord, să dea socoteală.

Fără reacție în momentele dificile

"Fiecare pare preocupat doar de sine, nimeni nu face nimic pentru grup", comentează insiderii Gazetei. Și asta se reflectă și pe teren, în momentele dificile.

În acest sezon, Universitatea a fost condusă de 4 ori pe tabelă. Niciodată n-a reușit să reacționeze! După ce a primit gol s-a afundat și mai rău: 0-2 cu Farul, 0-3 cu FCSB, 1-3 cu Petrolul și 0-2 cu Rapid. 

Citește și alte știri de actualitate:

Armistițiu » Ultrașii și-au anunțat prezența la derby-ul Craiovelor: „Ne vedem pe stadion contra inamicilor Științei”. Dar ce pregătește Peluza Sud?

Bani publici în sport » Adrian Mititelu se revoltă: „Nu e corect să concurez eu cu banii contribuabililor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  01 Noiembrie 2023, 09:27

Ce-i lipseste Craiovei ca sa iasa din criza? Jucatori de valoare, ce sa-i lipseasca....

eunescu09
eunescu09  •  31 Octombrie 2023, 20:05

Asta pentru ca Rotaru a mizat pe jucatori fără personalitate, șulfe, cum se zice în popor, nu foarte buni profesioniști, sa nu iasă în fata. Abia acum am aflat de ce a plecat Nistor, avea stofa de lider iar Craiova lui Rotaru nu accepta asa ceva.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Octombrie 2023, 17:23

Botezat ...nu te mai da specialist in problemele U Cv ...noi ne am resemnat ...pana nu se schimba conducerea LPF si FRF ...nu avem ce face ...la ce bun sa investim bani si efort ca sa ne trezim pe locul 4 ca asa vor baietii tai destepti de la bucuresti ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close