FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce înseamnă transferul lui Ionuț Vînă » FCSB trece la 4-3-3 + Gnohere sare din schemă!

Venirea lui Vînă la FCSB l-ar putea scoate din echipă pe Gnohere
Venirea lui Vînă la FCSB l-ar putea scoate din echipă pe Gnohere

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 12:19

FCSB a adus primul inter, Ionuț Vînă de la Viitorul, și poate trece la sistemul 4-3-3.

„Roș-albaștrii” încep să rezolve din problemele pe care le-au întâmpinat în sezoanele precedente, când au încercat trecerea de la 4-2-3-1 la 4-3-3. Gigi Becali a rezolvat astăzi transferul lui Ionuț Vînă, care ar urma să evolueze pe postul de inter stânga la vicecampioană. Din iarnă, la echipă va veni și Darius Olaru (Gaz Metan) pentru postul de inter dreapta.

Până atunci însă, antrenorul Bogdan Andone e forțat să improvizeze și să apeleze la Mihai Pintilii în partea dreaptă de la mijloc. Căpitanul celor de la FCSB se accidentează tot mai des, astfel că sunt șanse mari ca Răzvan Oaidă să fie folosit pe acea poziție în următoarele săptămâni.

Echipa ideală în 4-3-3: A. Vlad - Belu, I. Cristea, Planic, Al. Stan - Pintilii, Nedelcu, Vînă - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

Echipa probabilă pentru meciul cu Hermannstadt: A. Vlad - Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman - Oaidă, Nedelcu, Vînă - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

„Bizonul” sare din schemă

Pentru a-i face loc lui Vînă, FCSB e nevoit să renunțe la un jucător din ofensivă. Man, Coman și Tănase sunt printre preferații lui Becali, astfel că din schemă va sări golgeterul „roș-albaștrilor” în ultimele două sezoane, Harlem Gnohere. Francezul a marcat 30 de goluri în campionat în ultimii doi ani, dar va fi trimis pe bancă.

Becali mizează însă pe faptul că un transfer în Vest al lui Tănase i-ar putea aduce mai mulți bani decât o eventuală plecare a „Bizonului”. Astfel, locul lui Gnohere în atac va fi luat de Florin Tănase, jucător pe care patronul vicecampioanei speră să-l vândă la finalul sezonului.

Miza pe tineri

Dacă totul decurge planului, noua formulă a celor de la FCSB va fi una care se va baza în mare parte pe jucători tineri. Șapte dintre jucătorii din formula ideală în 4-3-3 ar avea până în 25 de ani! Opt, dacă în locul lui Pintilii va intra Oaidă!

Media de vârstă ar fi 22,7 ani cu Pintilii inter dreapta și 21,5 cu Oaidă în locul său.

A. Vlad (20 de ani) - Belu (25), I. Cristea (24), Planic (27), Al. Stan (30) - Pintilii (34), Nedelcu (22), Vînă (24) - Man (20), Fl. Tănase (24), Fl. Coman (21) 

Citește și: 

Ionuț Vînă pleacă de la Viitorul la FCSB! Fotbalistul s-a înțeles cu Gigi Becali și a semnat contractul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
polistul68
polistul68  •  11 Iulie 2019, 16:44
Postat de mario_rdfe pe 11 Iulie 2019, 16:09

Real madrid nu joaca 4-2-3-1..nu stiu bayern ! Madridu joaca 4-3-3 . Cu casemiro, luka si kroos la mijloc..deci 3 ! Am impresia ca si bayern joaca tot asa...cat despre benzile rapide..e cu atat mai bine daca au viteza..dar uite ca barca joaca 4-3-3 fara a avea cine stie ce viteza in atac..suarez nu fuge, messi nu fuge, nici neymar ( care a fost ) nici coutinho nu sunt chiar cei mai rapizi fotbalisti ..pentru fcsb chiar e bine cu man si coman in lateralul varfului..sunt si tehnici si au si ceva viteza.

iar despre Barca..ok, viteza de deplasare nu e extraordinara, ma refer la jucatorii de atac..dar este suplinita de viteza de executie, de gandire, si acea "plecare de pe loc", fabuloasa la Suarez si Messi...iar la Steaua, sa fim seriosi.....Man si COman sunt buni pt Romania..daca erau cu adevarat buni, existau oferte pt ei, erau de mult vanduti....Genul asta de jucator, capricios, nu iti asigura continuitate, air pt o echipa care vrea si campionat, si grupele EL....e nevoie de altceva. Man si Coman, joaca un meci bine, si 5 mediocru....nu te poti baza pe ei.

polistul68
polistul68  •  11 Iulie 2019, 16:39
Postat de mario_rdfe pe 11 Iulie 2019, 16:09

Real madrid nu joaca 4-2-3-1..nu stiu bayern ! Madridu joaca 4-3-3 . Cu casemiro, luka si kroos la mijloc..deci 3 ! Am impresia ca si bayern joaca tot asa...cat despre benzile rapide..e cu atat mai bine daca au viteza..dar uite ca barca joaca 4-3-3 fara a avea cine stie ce viteza in atac..suarez nu fuge, messi nu fuge, nici neymar ( care a fost ) nici coutinho nu sunt chiar cei mai rapizi fotbalisti ..pentru fcsb chiar e bine cu man si coman in lateralul varfului..sunt si tehnici si au si ceva viteza.

real e asezata pe 4-2-3-1, dar schimba f mult in timpul meciului. Casemiro si Cross sunt la inchidere, Modric-Isco-Asensio(Vasquez) in spatele lui benzema....clar schimba de multe ori in 4-3-3....asezarea cu 2 inchizatori o vezi mai clar cand cei doi misjlocasi de banda, in formatia mea fiind Modric si Asensio, coboara langa fundasul lateral..in 4-3-3, "extrema" nu coboara langa fundas...strange spre centru, sa acopere zona lasata liber de interul care coboara langa fundasul alteral....Oricum, noi suntem prea mici ca sa intelegem ce joaca Real sau Bayern..dar ne place sa ne dam cu presupusul..mai ales cand ai la lucru o zi tampita :-)))))

fairplayromania
fairplayromania  •  11 Iulie 2019, 16:32
Postat de gigi_becali_9 pe 11 Iulie 2019, 15:52

De ce sa dezafilieze mah pe Dinamo 1948 SA ???? Este un club infiintat de Negoitza in 2001, cu sediul in Stefan cel Mare nr.7-9, avand CUI 13699971 si numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/1429/2001 ! De ce sa se desfiinteze ?? Ce ti-a facut ? Adevaratul DINAMO BUCURESTI , infiintat in 1948 este la Nicolae Badea in Liga 4.

Văd că trebuie să iţi desenez... eu nu ţin cu Dinamo 1, 2 sau 4.... Această echipă a facut mai mult rău fotbalului românesc decît Flacăra Moreni, fc olt si Victoria Bucuresti la un loc. Trebuie să fii un cîine de om ca să fii suporterul lor. FCSB si implicit Becali au distrus prezentul în fotbal.Nu mai există competitie corecta din cauza lui Becali. Noi vrem fotbal curat. Priceput?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează