FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce-l supără pe Cristian Săpunaru în Superligă: „După mine, nu ajută deloc fotbalul”

Cristian Sapunaru la Rapid, foto: Imago
Cristian Sapunaru la Rapid, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 10:01 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 10:36

Cristian Săpunaru, căpitanul celor de la Rapid, crede că apele nu s-au limpezit încă în lupta la titlu în Superligă și că vor fi mai multe echipe puternice implicate în bătălia pentru play-off, față de anul trecut. De asemenea, Săpunaru critică tehnologia VAR din Liga 1. 

Cristian Săpunaru a fost integralist în cele 3 meciuri pe care Rapid le-a disputat în campionat. Echipa vișinie a obținut 5 puncte, având o singură victorie la U Cluj, și a cedat puțin teren în fața celor de la FCSB (9 puncte) sau CFR (7 puncte). Crede fundașul în vârstă de 39 de ani că FCSB e desprinsă drept mare favorită?

CFR a „păcălit-o” pe Sepsi cu 50.000€! Dedesubturi neștiute ale venirii lui Petrila la Rapid » Dioszegi iese la atac
CFR CLUJ
CFR a „păcălit-o” pe Sepsi cu 50.000€! Dedesubturi neștiute ale venirii lui Petrila la Rapid » Dioszegi iese la atac

Cristian Săpunaru: „E prea devreme pentru a vedea o mare favorită în Superligă”

„E prea devreme să spun cine e marea favorită. FCSB-ul e pe primul loc, are 3 victorii din 3. CFR-ul a jucat frumos, dar… Craiova e și ea acolo, Sepsi iară. Anul ăsta se vor bate mult mai multe echipe ca anul trecut pentru play-off. Voluntariul arată bine, meci greu etapa viitoare la Voluntari. Anul trecut, dacă eram puțin mai inteligenți și mai atenți, puteam termina în primele 3 ușor.

Dar, s-a văzut presiunea pentru mulți care nu mai intraseră în play-off, Rapid e un club greu și trebuie să le dai și suporterilor înapoi ce îți oferă meci de meci, n-a fost un echilibru. Ba eram jos, ba eram sus. Cine intră în play-off se bate la campionat. Nu cred că va fi distanță foarte mare de puncte”, a explicat Săpunaru pentru fanatik.

Cristian Săpunaru despre VAR: „Nu suntem pregătiți, afară au 80 de camere”

Liderul echipei din Grant spune că este foarte supărat pe felul cum a fost implementată tehnologia VAR în campionatul intern. 

„Eu zic că nu suntem pregătiți pentru VAR. Te uiți afară, sunt 80 de camere, Ai toate unghiurile. În România, dacă e un henț și camera e în spate, nici nu îl vezi. Noi îl vedem în teren. Arbitri nu sunt vinovați, vorbesc de aparatură. Eu niciodată nu am fost adeptul VAR-ului. Sunt arbitri puși să arbitreze, greșesc cum greșim și noi, fotbaliștii.

Stai la o fază cinci minute, aștepți, ei săracii trebuie să stea să asculte în cască, ce a fost, du-te să vezi aia etc. Durează, stai acolo cu mâna în șold, supoterii stau și ei cu sufletul la gură. Pentru mine, nu ajută cu nimic fotbalul”, a explicat Cristian Săpunaru pentru fanatik

Uluitor! Denis Drăguș dă peste cap al doilea acord încheiat de Standard Liege pentru el » Refuză și Coventry după ce a spus nu Rapidului

Rapid, ofertă-bombă de ultimă oră: Șucu vrea un mijlocaș de națională!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
stefanf78
stefanf78  •  02 August 2023, 12:47
Postat de balderis pe 02 August 2023, 12:21

Taci băi 5-1 !

Nici asta nu ajută, dar voi fiți voi…

balderis
balderis  •  02 August 2023, 12:21
Postat de stefanf78 pe 02 August 2023, 11:42

Nici atitudinea de suporter smardoi săpunar în teren nu ajută fotbalul, dar asta e…

Taci băi 5-1 !

calinescu_
calinescu_  •  02 August 2023, 11:49

SAPUN nu mai poate, iar neputinta lui influenteaza tot jocul Rapidului ...!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează