FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER LA FCSB

Ce lovitură încearcă FCSB: îl vrea pe Damjan Djokovic, de la CFR Cluj!

Damjan Djokovic va împlini 29 de ani peste două săptămâni
Damjan Djokovic va împlini 29 de ani peste două săptămâni

Articol de , - Publicat joi, 04 aprilie 2019 09:00

Gigi Becali forțează aducerea lui Damjan Djokovic, mijlocașul croat al campioanei, care mai are contract cu CFR până în iunie 2020.

FCSB continuă căutările de fotbaliști pentru a se întări în perspectiva viitorului sezon. După Belu și Oaidă, vicecampioana trece la un nivel și mai ridicat și încearcă să dea o mare lovitură în mercato din vară. Ținta este Damjan Djokovici, mijlocașul celor de la CFR Cluj. Informația a fost anunțată în premieră de Fanatik, iar apropiații jucătorului au confirmat că FCSB l-a contactat prin intermediari și l-a întrebat dacă își dorește să semneze la finalul acestui sezon.

Croatul n-a respins propunerea lui Gigi Becali și l-ar fi anunțat pe acesta că, dacă va exista posibilitatea unei treceri în roș-albastru, ar fi deschis. Achiziția lui Djokovici s-ar putea realiza prin două metode. Prima: FCSB să facă o ofertă CFR-ului, club cu care mijlocașul mai are contract până în iunie 2020. Au mai existat situații în care FCSB a cumpărat de la Cluj, ultimele exemple fiind Tade, Muniru și Jakolis, care l-au costat pe Gigi Becali în jur de 1,5 milioane de euro. A doua variantă, mai puțin probabilă, este ca Djokovici să-și rezolve singur rezilierea în vară cu CFR și să ajungă la FCSB din postura de fotbalist liber de contract. 

Djokovici a fost un fotbalist aproape vital pentru CFR în ultimele două sezoane. În campionatul trecut, în care s-a reușit câștigarea titlului, croatul a jucat 23 de meciuri și a reușit 3 goluri. În actualul sezon, randamentul a fost și mai bun. Are 34 de partide și 6 goluri produse: a înscris de 3 ori și a oferit și 3 pase decisive. 

A jucat în Serie A și Ligue 1

Djokovici are un CV interesant, mai ales pentru nivelul din Liga 1. El a jucat în două dintre primele 5 campionate ale Europei. În 2011-2012, la doar 21 de ani, a bifat 15 apariții în Serie A, în tricoul lui Cesena. Peste alte 4 sezoane, a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Ajaccio, în Ligue 1, unde a jucat 35 de partide și a marcat două goluri. În plus, are alte 90 de jocuri în liga a doua din Italia și Germania, la Cesena, Livorno, Spezia și Greuth Furth. 

"Ce fotbalist aș alege din Liga 1 dacă aș putea să iau la echipa mea pe oricine de la celelalte echipe? Pe Djokovici de la CFR. Mi se pare unul dintre cei mai compleți, dacă nu chiar cel mai complet, mijlocași care evoluează în acest moment în România"
Dan Alexa, antrenor Călărași, fost mijlocaș defensiv 

4e numărul meciurilor pe care Djokivici le-a disputat în cupele europene, toate pentru CFR în actualul sezon în dublele cu Malmo și Alashkert

6e numărul țărilor în care a jucat Djokovici: Croația, Slovacia, Italia, Germania, Franța și România

1.600.000 €e cota pe care o are în momentul de față Djokovici, conform transfermarkt, cel mai ridicat nivel din toată cariera lui

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
rocky2
rocky2  •  04 Aprilie 2019, 15:27
Postat de nebraska_filipineza pe 04 Aprilie 2019, 09:42

Gigisti extrem de prosti forteaza accesul pe drumurile publice manati din spate de ne-a gigi cu un toiag

Ultima data avea o matura cu coada!:))))))

rocky2
rocky2  •  04 Aprilie 2019, 15:23

In iunie 2020, dupa ce cfr-ul va lua al 3-lea titlu consecutiv, poate merge gratis la Popesti!;)

10209355191619210
Dani Dany  •  04 Aprilie 2019, 14:41

Pleaca stoian si matei si vin belu si oaida. Va dati seama ce se intaresc...:)))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează