FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DUDELANGE 2-5 LA GENERAL

Ce lovitură pregătește CFR Cluj! Un fost jucător al lui Real Madrid e favorit să-l înlocuiască pe Conceicao

Juan Jose Sanchez Maqueda
Juan Jose Sanchez Maqueda

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 22:35

Juan Jose Maqueda, 49 de ani, are cele mai mari șanse să fie înlocuitorul lui Antonio Conceicao pe banca lui CFR Cluj, după ratarea calificării în grupele Europa League. CFR a pierdut dubla mansă cu luxemburghezii de la Dudelange, 2-5 la general.

TV Telekom Sport informează că acesta va veni în România prin intermediul impresarului Toni Curea, care i-a adus și pe jucătorii Julio Baptista și Jesus Fernandez la campioana României.

Maqueda are 49 de ani și a jucat timp de 5 ani la Real Madrid între 1988 şi 1993. Tehnicianul iberic s-a născut chiar la Madrid şi a fost crescut de gruparea blanco, fiind un produs 100% al Academiei blanco. El a debutat la echipa secundă a clubului madrilen în 1986, iar doi ani mai târziu a fost promovat la prima echipă. A câştigat de-alungul carierei sale două titluri de campion cu Real Madrid, două Supercupe ale Spaniei şi Cupa Regelui în 1988-1989.

La Real Madrid a fost coechipier cu legendarii Butragueno, Hugo Sanchez, Michel, şi Gică Hagi.

Ca antrenor, Maqueda a fost secund la Real Madrid B, Levante, Celta Vigo sau FC Vaslui, iar ca principal a pregătit echipe din zona Golfului. În România el a lucrat la FC Vaslui alături de fostul antrenor de la Real Madrid Juan Ramon Lopez Caro, al cărui secund a mai fost şi la alte formaţii din Spania.

Vezi și: FOTOREPORTAJ Ca la bâlci: muzică și sandviciuri pe capotă, poze la interviuri » 7 momente de ținut minte după CFR - Dudelange

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1706474632702863
Beltic Mircea  •  02 Septembrie 2018, 11:02

Mare lovitura, extraordinara.....domnule Porumboiu ti-au luat clujenii ,,secundul'' pe care l-ai avut la Vaslui! . De asta a ajuns fotbalul nostru atat de jos, ca dam numai lovituri mari cu toti expiratii.

remarque
remarque  •  02 Septembrie 2018, 10:44

se muta fosilele lui Real la Cluj. O sa avem muzeul figurilor de ceara in Gruia :) Si Muri va taia bilete de intrare. Fanii sunt in delir :))))))))))))))))))))

maxp
maxp  •  02 Septembrie 2018, 09:20

Si eu care credeam ca e vorba de Zizou.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează