FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce lovitură se pregătește! Doi dintre golgeterii României sunt pe lista unui club de tradiție din Franța

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 12:39

Ciprian Tătărușanu ar putea deveni coleg cu doi dintre jucătorii pe care îi întâlnește și la echipa națională a României. L'Equipe anunță că FC Nantes este cu ochii pe George Țucudean și Alexandru Mitriță, însă doar unul dintre cei doi va ajunge la "canari".

Transferul se va fructifica doar în cazul în care Emiliano Sala (28 de ani), golgeterul lui Nantes, va pleca în această iarnă de la formația franceză.

Vârful argentinian este pe lista lui Cardiff, formație din Premier League. Cele 12 goluri marcate în Ligue 1 i-au convins pe șefii clubului galez, care l-ar dori încă din această iarnă.

Jean Marcel Boudard, jurnalist la Quest France, anunță că totuși primul pe listă este George Țucudean, care are și calități asemănătoare cu cele ale lui Sala.

George Țucudean mai este și pe lista lui Olympique Lyon. Atacantul de 27 de ani a marcat 13 goluri în acest campionat, însă forma bună l-a adus și titular în echipa națională a României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Ianuarie 2019, 18:08

@luker....omul nu are nevoie de bani că unchiul din Elvetia o să trăiască veșnic....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Ianuarie 2019, 13:54

de parca sunt ambii acelasi profil de jucator si nu pot juca impreuna pe teren...

luker
luker  •  09 Ianuarie 2019, 13:53

Ati innebunit cu Tucudean acum? A ajuns si asta mare fotbalist? Nu va pleca nicaieri. Omu nu are nevoie de bani iar cariera a facut deja.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează