FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce mai face parte din fişa postului de manager al Stelei: MM pîndeşte presa

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 octombrie 2013 20:19

N-a reuşit să convingă jucătorii aflaţi la final de contract să semneze prelungirea angajamentului, dar vînează erorile comentatorilor şi le postează pe Facebook.

Marţi seara, managerul Stelei, Mihai Stoica, a urmărit la televizor partida Gaz Metan - Astra şi a rîs de comentatorii partidei. Oficialul clubului din Ghencea a postat pe contul lui de Facebook toate erorile celor doi, specificînd de fiecare dată postul TV unde le-a auzit, adică sport.ro.

Cu cîteva minute înainte de final, MM a anunţat că va schimba postul, spunînd că va urmări Arsenal - Chelsea, pe DigiSport, post cu care are o colaborare şi de unde primeşte lunar 3.000 de euro.

Între timp, Steaua e aproape de o premieră. Pentru prima oară de cînd Gigi Becali a preluat echipa, steliştii riscă să piardă gratis trei titulari: căpitanul Bourceanu, Tătăruşanu şi Cristi Tănase.

Cei trei au primit oferte de prelungire, dar pînă acum Stoica n-a reuşit să-i convingă să parafeze prelungirea angajamentelor scadente la finalul acestui sezon.

Ce erori a vînat MM pe Facebook
- "Astra a suferit o înfrîngere fără sens la Chiajna".
- "Seto cîştigă foarte bine o minge".
- "Seto nu este un jucător expert pentru tehnica sa".
- "Tuşă bătută într-un lung de linie eşuat totalmente".
- "O minge lungă parţial eşuată".
- "S-a gîndit că poate să tragă mai tare decît a reuşit".
- "Budescu deposedat de magicul Budean pînă acum".
- "O pasă aproape foarte bună. O pasă printre. Printre doi colegi de-ai lui".
- "O minge bătută cu piciorul stîng".
- "Silviu Lung şi-a făcut un zid junior".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"În Europa, doar lider zonal"
Mihai Stoica a explicat de ce Steaua nu a reuşit pînă acum să scoată rezultate bune în Liga Campionilor. "Cît timp salariul unui jucător de la o echipă depăşeşte bugetul anual al celeilalte, e firesc să fie diferenţe mari în Liga Campionilor. Deocamdată, sîntem la nivelul de lider zonal. Am eliminat anul ăsta campioanele Macedoniei, Georgiei şi Poloniei, ne putem impune în Europa League, dovadă parcursul din ediţia 2012-2013, dar nu putem fi competitivi în Ligă", a spus MM pentru Libertatea.

"Steaua e în scădere"
Fostul mare antrenorul al Stelei, Emerich Ienei, susţine că jocul steliştilor nu mai e la fel de frumos şi bun ca în urmă cu 6 luni de zile. "Eu cred că Steaua nu mai evoluează cum o făcea acum un an, jocul acestei echipei nu mai e pe placul meu. Şi nu este o ruşine să se recunoască că Steaua a fost, uneori, ajutată de deciziile arbitrilor! Steliştii nu mai joacă nici măcar cum evoluau acum şase luni. Cred că doar Tănase evoluează în ultimul timp foarte bine", a spus Ienei la Fanatik.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (51)
bibiloiu
bibiloiu  •  31 Octombrie 2013, 13:47

AFARA DE LA STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xhrz
xhrz  •  31 Octombrie 2013, 11:07
Postat de behaitoarea.woody pe 31 Octombrie 2013, 11:03

De acord...si atunci care mai e rolul lui Stoica la Steaua? Trompeta lui Gigi? Se pare ca da.

Nu ştiu dacă exclusiv "a lui Gigi", ci mai degrabă "trompetă" în general.

behaitoarea.woody
behaitoarea.woody  •  31 Octombrie 2013, 11:03
Postat de xhrz pe 31 Octombrie 2013, 10:59

Nu cred că cineva se aşteapta ca Stoica să stea tot timpul cu telefonul în braţe doar ca să rezolve situaţia acelor jucători. După cum se prezintă situaţia, eu văd doar două explicaţii: fie jucătorii vor să plece de la Steaua, iar dacă pleacă în vară vor putea negocia un salariu mai bun, fie vor salarii mai mari, pe care MM Stoica nu le poate oferi fără acordul lui Becali. Oricum, până pe 30 ianuarie mai e timp.

De acord...si atunci care mai e rolul lui Stoica la Steaua? Trompeta lui Gigi? Se pare ca da.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează