FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Ce meci a văzut Gigi? » Patronul Stelei l-a criticat pe Rusescu

Prestaţia lui Rusescu nu l-a mulţumit pe Gigi.
Prestaţia lui Rusescu nu l-a mulţumit pe Gigi.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 22:16

Chiar dacă Rusescu a adus şase puncte Stelei în primele două meciuri din 2012, patronul l-a criticat: ”În prima repriză a dormit pe teren!”

Patronul Stelei îşi exprimă opiniile în funcţie de simpatii. Aşa s-a întîmplat şi ieri, la finalul partidei cu "U" Cluj, cînd a oferit mai multe declaraţii halucinante. Cea mai uimitoare a fost aceea în care-l critica pe golgeterul echipei, Raul Rusescu, cel care a marcat golurile celor două victorii din 2012 ale trupei lui Ilie Stan.

"S-a zbătut şi el pe-acolo! În prima repriză nu mi-a convenit pentru că dormea pe teren. În a doua repriză s-a mai bătut, aşa trebuie să facă, o să-i spun că vreau să joace ca în repriza secundă!", a spus Becali.

Culmea e că Rusescu a înscris golul victoriei în prima repriză! Asta în timp ce Tatu, care a fost unul dintre cei mai slabi stelişti de pe teren, a fost lăudat. La fel şi Alex Chipciu: "E un jucător de mare valoare, m-a încîntat!".

I-a dat sfaturi şi lui Stan!
Chiar dacă Steaua a cîştigat, patronul nu s-a ferit să facă referiri tactice şi să-i dea sfaturi lui Stan. "Eu l-aş fi băgat pe Iliev fundaş dreapta, nu pe Chiricheş. Fără Chiricheş în centru nu aveam aceeaşi siguranţă! Bine, pe el şi atacant dacă-l pui, tot joacă bine!", a declarat finanţatorul roş-albaştrilor.

"D-abia acum începem să sperăm la titlu! În mod normal, următoarele patru etape trebuie să le cîştigăm! Dacă luăm toate punctele, putem ajunge chiar pe primul loc!" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
clepsy
clepsy  •  13 Martie 2012, 20:12

uclujnapoca, imi pare rau ca nu m-am inselat...

clepsy
clepsy  •  13 Martie 2012, 17:45

uclujnapoca esti atat de idiot incat ne minunam!!!

uclujnapoca
uclujnapoca  •  13 Martie 2012, 17:11

MAI VAD OAMENI CARE INCA CRED CA MECIURILE SE JOACA PE GAZON!!! EU SPUN CA ORI SUNTETI ORBI ORI 100% PROSTI!!! DE-AIA TARA ASTA MERGE CUM MERGE PT CA TRAIM INTR-O TURMA DE OI! CUM BEHAIE UNA BEHAIE TOATE SI TOATE MERG IN ACEEIASI DIRECTIE!!! GRESITA!!! PUNE SARE LA CAPRE SA VEZI CUM ITI STAU TOATE "CAPRA" :) DECI TARA SE DUCE PE RAPA DIN CAUZA CELOR CA VOI CEI CE CREDETI IN MINUNI DAR STATI CU MAINILE IN FUND!!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează