FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-2

Ce nu s-a văzut la TV » Acuze grave după un nou șoc: Bratu și doi idoli ai tribunelor, "masacrați" de fani după meci + Cum a răspuns Alibec când a fost chemat să înjure FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 09:00

Dinamo a continuat forma dezastruoasă din ultima vreme și a bifat o nouă înfrângere în campionat, 1-2 pe teren propriu cu Astra Giurgiu. "Câinii" au ajuns la 4 înfrângeri în 8 etape și au nu mai puțin de 16 goluri primite. 

Jocul roș-albilor i-a nemulțumit pe puținii fani prezenți aseară în "Ștefan cel Mare", care i-au huiduit copios pe jucători la finalul partidei. Aproximativ 15-20 de fani prezenți la Tribuna a II-a s-au strâns după fluierul final în jurul tunelului de la vestiare și le-au adresat cuvinte grele fotbaliștilor, dar și lui Bratu. 

Hanca și Nistor, țintele principale

Suporterii i-au luat mai întâi la țintă pe jucători, principalii vizați fiind Sergiu Hanca și Dan Nistor. Hanca a fost înjurat violent de fani, mai ales după ratarea uriașă din ultimele minute, în timp ce căpitanul echipei a fost luat în vizor, fiindu-i reamintit pe un ton dur de faptul că s-a arătat dispus să plece la FCSB după oferta lansată de Becali în vară. 

Insulte grave pentru Bratu

Ultimul care a ieșit de pe teren a fost antrenorul Florin Bratu, cel care până recent se bucura de suportul necondiționat al fanilor. Nu a mai fost cazul aseară. Cei prezenți la Tribuna a II-a l-au înjurat pe tehnician și i-au reproșat jocul slab al echipei din ultimele etape. "Mitraliera" nu a intrat în dialog cu fanii recalcitranți și a plecat spre vestiare fără să le răspundă celor care îl contestau. 

Alibec nu a vrut să înjure FCSB

Denis Alibec a marcat aseară primul său gol de la revenirea la Astra, chiar împotriva victimei preferate. Atacantul izgonit de la FCSB a reușit al 10-lea gol contra "câinilor" și a fost printre cei mai buni jucători de pe teren. 

La finalul partidei, Alibec s-a intersectat la rândul său cu fanii dinamoviști, care i-au solicitat acestuia să scandeze trivialități la adresa fostei echipe. Atacantul a refuzat, a salutat rece către Tribuna a II-a și și-a văzut de drum netulburat spre vestiare. 

Vezi și:  Pleacă Bratu de la Dinamo după înfrângerea cu Astra? "Vom vedea zilele viitoare" + ce îl nemulțumește pe antrenor

Vezi aici cronica partidei Dinamo - Astra 1-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
aress123
aress123  •  16 Septembrie 2018, 06:54
Postat de observator_federal pe 15 Septembrie 2018, 22:53

Da domne, se întâmplã adesea: cu ajutorul arbitrului (supermotivat de alții.. ), cu ratările adversarului care te domină tot meciul dar ratează, cu joc obstrucționist la limita regulamentului, cu mult noroc - poți câștiga un meci și mulți bani. Gazul o echipă norocoasă azi, indiferent ce ar zice ei

Ce Gaz visezi Georgele...??? Incurci borcanele...Asta se intampla ca vi obosit la munca...:::)))

observator_federal
observator_federal  •  15 Septembrie 2018, 22:53

Da domne, se întâmplã adesea: cu ajutorul arbitrului (supermotivat de alții.. ), cu ratările adversarului care te domină tot meciul dar ratează, cu joc obstrucționist la limita regulamentului, cu mult noroc - poți câștiga un meci și mulți bani. Gazul o echipă norocoasă azi, indiferent ce ar zice ei

observator_federal
observator_federal  •  15 Septembrie 2018, 22:44

Marele comentator Grădinescu, care avea datoria profesională să dea mai multe informații despre Mihăilă ca autor al unui gol senzațiinal pentru România U19, își dă cu părerea (părtinitor) despre ultimul penalty... Păi Mitriță s-a ridicat să ia mingea; nu a fost faultat clar (și dur)?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close