FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB- FCU CRAIOVA

VIDEO+FOTO Ce nu s-a văzut la TV la FCSB - FCU Craiova: „Dă pe GSP!” + cine a recunoscut că este fanul lui FCU

Adrian Mititelu senior pe GSP
Adrian Mititelu senior pe GSP

Articol de , , , - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 21:58 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 22:43

Disputa dintre FCSB și FCU Craiova a adus câteva detalii interesante dincolo de ceea ce s-a văzut pe teren. Mihai Costea a fost prezent alături de Adrian Mititelu înainte de startul partidei, în timp ce fanii celor de la FCSB au boicotat primul sfert de oră. Iată cele 5 detalii oferite de reporterii GSP prezenți la meci.

FCSB câștigă etapa! „Roș-albaștrii” înving Craiova și se distanțează din nou în fruntea Superligii » Clasamentul ACUM
FCSB - FCU Craiova 2-1
FCSB câștigă etapa! „Roș-albaștrii” înving Craiova și se distanțează din nou în fruntea Superligii » Clasamentul ACUM

1. „Nilă” s-a dat cu FCU

Fost jucător la FCU Craiova și FCSB, Mihai Costea a venit la Arena Națională pentru a urmări partida dintre fostele sale echipe. A sosit singur la stadion, dar s-a revăzut cu patronul oltenilor, Adrian Mititelu. 

Cei doi și-au făcut o serie de fotografii cu fanii înainte de a intra la loje, de unde au urmărit împreună meciul. În timp ce fostul atacant vorbea cu jurnaliștii, Mititelu senior a intervenit și l-a îndemnat să recunoască faptul că va fi fanul oltenilor. Costea jr. a plusat și nu s-a ferit să spună că FCU Craiova și FCSB sunt adevăratele Craiova și Steaua.

 2. „Dă pe GSP!” :)

Cu mai puțin de 15 minute înaintea jocului, Adrian Mititelu a fost surprins parcurgând site-ul GSP.RO, pentru a vedea ultimele noutăți din sport. Patronul oltenilor era deja în loja de unde a urmărit meciul. Acesta și-a „consumat” minutele rămase până la primul fluier pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Ce nu s-a văzut la TV la FCSB - FCU Craiova: „Dă pe GSP!” + cine a recunoscut că este fanul lui FCU
Adrian Mititelu urmărea ultimele noutăți din sport pe GSP. Foto: Iosif Popescu

3. Au stins sonorul galeriei

FCSB a dezamăgit în ultimele 3 runde. Mai mult, fanii s-au săturat de intervențiile patronului Gigi Becali și de ordinele pe care le dă antrenorilor. Suporterii de la Peluza Nord au protestat, așa că au rămas pe culoarul de la intrarea spre peluză. Aceștia nu și-au susținut favoriții în debutul partidei. Abia din minutul 15 au intrat în locul unde stau în mod obișnuit și au început să cânte pentru favoriți 5 minute mai târziu.

Ce nu s-a văzut la TV la FCSB - FCU Craiova: „Dă pe GSP!” + cine a recunoscut că este fanul lui FCU

4. „Pasiune fără interes”

Ce nu s-a văzut la TV la FCSB - FCU Craiova: „Dă pe GSP!” + cine a recunoscut că este fanul lui FCU

Și suporterii celor de la FCU Craiova au ales să protesteze. Ce-i drept, altfel decât cei ai FCSB-ului. Aceștia au revenit alături de echipă, lucru anunțat și pe paginile suporterilor, unde s-a mai anunțat că Sorin Chipeșu va fi noul lider al galeriei. Apoi au afișat un banner și mai multe ”japoneze” cu mesajul „Pasiune fără interes”, ținta fiind evidentă, patronul Adrian Mititelu.

5. „Toți pentru unul...”

Jucătorii celor de la FCSB au fost protagoniștii unor gesturi care lasă să se înțeleagă că nu e niciun soi de intrigă în vestiar. Atât înaintea meciului, cât și după fiecare gol, fotbaliștii s-au strâns pentru a se bucura împreună sau pentru a se încuraja. Jucătorii au vrut astfel să dea un semnal că, în ciuda celor spuse în ultima săptămână, grupul este unit și nu-s probleme în vestiar.

Citește și alte știri:

HAOS la Malmo - Elfsborg, meci cu titlul pe masă în Suedia! Alarme de incendiu, plase incendiate și partidă întreruptă » Un penalty a decis campioana

Andrea Compagno nu a prins lotul FCSB » Italianul s-a resemnat: „O nebunie, dar nu e problema mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  13 Noiembrie 2023, 08:59

Se uită lung la fata de la pagina 5, că de citit mai greu și nici n-are ce.

gojgaru
gojgaru  •  13 Noiembrie 2023, 02:09

Gesepeule esti stelar, pana si maestro Mititelu va citeste !!!

Activistul
Activistul  •  13 Noiembrie 2023, 01:35

Nilă, săracul, s-a dus să-l salute pe cel care i-a făcut praf cariera. Nu era cel mai serios fotbalist, dar el și cu fratele Florin ar fi meritat o soartă mai bună. Din păcate, au ajuns pe mâna brutarului falit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează