FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CFR CLUJ 0-0

Ce nu s-a văzut la TV » Mesaj ca înainte de '89 citit la Călărași: "Un buchet de mulțumiri pentru tânărul și minunatul nostru antrenor"

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2018 10:51

Cu trei ore înaintea meciului dintre Călăsași și CFR s-au rupt norii: stadionul s-a inundat, gazonul era impracticabil, mingea abia mai sărea, iar componenții celor două formații n-au putut să iasă la inspecția terenului.

"N-am mai văzut un asemenea potop în viața mea!", se minuna Mezu, care și-a scos telefonul să filmeze. Pentru a rezolva problema apei în exces, oficialii Dunării au chemat de urgență un detașament de pompieri.

Discurs ca la plenară

Cu mii de oameni la porți care se îngrămădeau pentru un loc cât mai bun în tribune, imnul răsuna ca la un adevărat festival, iar crainicul și-a intrat în rol cu un discurs ca pe vremuri: "Bine ați venit la cea mai frumoasă sărbătoare a sportului călărășean. Un buchet de mulțumiri pentru tânărul și minunatul nostru antrenor. Toată stima și aprecierea pentru președintele nostru dedicat, dar și pentru autoritățile locale și județene".

Clujul în genunchi

Spectacolul chiar a început cu gazdele la timonă. Mezu a ridicat stadionul în picioare (5), însă a ratat incredibil execuţia din 7 metri, după o pasă perfectă de la Kanda.

Conceicao stă cu mâna la falcă, chibiții din Cișmigiu spun că aduce ghinion. Deac și Camora au avut o replică palidă cu execuții dezamăgitoare. Campioana nu există, nu se regăsește, nu-i iese nimic.

Călărășenii atacă pe toate părțile, încearcă să producă o nouă surpriză. Alexa e un leu în cușcă pe margine, aruncă cu sticlele de apă, dă cu pumnii în banca de rezerve și e calmat greu de "rezerva" Petrescu.

"E penalty clar, bă, Mirceo, bă!", urlă tehnicianul la asistentul Orbuleț după ce V. Alexandru cade în careu (30). CFR dă semne de viață abia pe final (45), Omrani se face de râs.

Zidul

La revenire, Dunărea a rezistat eroic, iar Cătălin Straton a fost mereu omul potrivit la locul potrivit. După ce i-a parat penalty-ul lui Ianis Hagi et apa trecută, acum portarul adus de la Timișoara a fost un adevărat Spiderman.

Recitalul a început în minutul 55, când a respins în corner șutul periculos al lui Manea, apoi în minutul 63 a fost incredibil din fața lui Omrani. Tot portarul de 28 de ani a intervenit salvator la ocazia lui Țucudean (74), ca show-ul să se încheie cu o altă paradă miraculoasă la lovitura lui Mailat (88).

"Pe final am căzut fizic. Din fericire, Straton a scos tot. Îmi felicit jucătorii pentru agresivitate, au scos patru puncte din două partide extrem de dificile"
Dan Alexa, antrenor Dunărea

PERFORMANȚĂ » Avram la meciul 200 în L1

Partida de ieri a reprezentat o bornă importantă în cariera lui Marius Avram. Arbitrul bucureștean de 39 de ani a condus la centru partida 200 în prima divizie. Debutul lui Avram jr. în L1 s-a înregistrat pe 20 octombrie 2006, la Farul - Jiul 0-0. Cu această cifră, Avram intră în top 15 all-time al arbitrilor români cu minimum 200 de jocuri. Lider incontestabil e Alexandru Tudor, 374 de partide, cel care va spune adio arbitrajului la finalul acestui an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează