FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Ce nu se știe despre Justin Ștefan și ce se află în spatele poziției pro-Becali a juristului de la LPF

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 00:00

Gazeta a descoperit că Justin Ştefan, secretarul general al LPF, cel care aprecia în aceste zile că "nu cred că Steaua poate fi retrogradată", a fost angajat la clubul lui Gigi Becali.

În week-end, secretarul general al Ligii, Justin Ştefan, s-a implicat din nou în războiul deschis dintre CSA şi clubul condus de Gigi Becali. El a comentat reacţia lui Florin Talpan, juristul clubului Armatei, care susţine că gruparea lui Gigi Becali ar trebui retrogradată, iar CSA să preia locul acesteia din primul eşalon.

În demersul său, oficialul LPF a spus că nu vede posibilă retrogradarea echipei lui Gigi Becali "pentru că aici nu este vorba despre o schimbare a numelui echipei din proprie voinţă, ci în urma unei decizii judecătoreşti".

L-a înlocuit pe Teia Sponte

Conform unui document ajuns în posesia Gazetei Sporturilor, Justin Ştefan, actualul secretar general al LPF, nu poate avea o opinie echidistantă. Potrivit acestui act (foto), el a fost administrator la SC FC Steaua SA, a lui Gigi Becali, în perioada 11.11. 2011 - 10.11.2015, înlocuindu-l pe Teia Sponte!

"Da, am fost administrator la Steaua, dar nu pentru patru ani, ci doar pentru doi, până în 2013. Am fost numit în locul domnului Teia Sponte, căruia îi expirase mandatul", a admis Justin Ştefan pentru Gazeta Sporturilor.

Nu a vrut însă să comenteze incompatibilitatea între fosta funcţie avută la FCSB şi actualul post la Ligă: "Dar ce, am judecat eu ceva? Mi-am exprimat doar un punct de vedere. Dar faptul că apare acum această poveste cu administratorul e o dovadă că astea sunt d-alea de presă, de care sunt sătul. În lipsa argumentelor, nu faceţi decât d-astea! Dar asta e viaţa! Ăsta e nivelul în care trăim în ţara asta. Facem ideologia urii dacă nu avem argumente!".

"Noi suntem oameni normali? Duceţi-vă şi vorbiţi cu 100 de avocaţi din România şi vedeţi: dacă o echipă îşi pierde denumirea, a pierdut dreptul de participare în competiţie? Ia să vedem ce vi se spune!"
Justin Ștefan, secretar general LPF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
627353220798991
Mezo Stefan  •  17 Ianuarie 2017, 13:53
Postat de conasu_boeru pe 17 Ianuarie 2017, 11:42

Un păcălici și un caracter 0, așa cum sunt toți de la fc star !!!

mai mare pacalici ca tine nu trebuie

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Ianuarie 2017, 11:42

Un păcălici și un caracter 0, așa cum sunt toți de la fc star !!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Ianuarie 2017, 11:06
Postat de jack_the_stripper pe 17 Ianuarie 2017, 10:26

timmistii sunt putini. Dar au ceva in comun cu Becali: *** si nu sparg tastatura...

Deja dau in penibil moderatorii. Au cenzurat ceea ce ei ne-au ”informat” despre Becali si limba lui: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-gigi-nu-se-poate-fara-televizor-daca-nu-vorbesc-fac-cancer-la-limba-224462-comentarii.html Ca timmistii asta fac: dau din clanta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează