Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 17:35 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 20:16

Un susținător înfocat al celor de la FCSB, cunoscut în mediul online cu pseudonimul Hans Gruber - numele celebrului personaj din filmul „Greu de ucis” - s-a gândit să lanseze o campanie inedită printre fanii roș-albaștrilor, pe care o va inaugura chiar duminică, la derby-ul echipei favorite cu Rapid.

  • FCSB (locul 1) - Rapid (locul 3) se întâlnesc în runda a 15-a din Superliga, duminică, 5 noiembrie, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, FOTO + VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Tot mai deranjați de imixtiunile patronului Gigi Becali în echipă, mai mulți suporteri ai celor de la FCSB s-au gândit să ia măsuri. Una dintre ele va fi pusă în practică duminică seara, înaintea partidei de pe Arena Națională.

O campanie intitulată „Fii patron, nu antrenor”, o mișcare pașnică prin care fanii care i se vor alătura urmează să protesteze la adresa modului autocrat în care Gigi Becali conduce de ani de zile FCSB.

Mișcarea nu e „revendicată” în vreun fel de ultrașii din Peluza Nord, ci e, mai degrabă, o răbufnire a suporterilor de tribună.

Cât de bine se pricepe antrenorul Becali? » Bilanț șocant la jumătatea sezonului regulat
FCSB
Cât de bine se pricepe antrenorul Becali? » Bilanț șocant la jumătatea sezonului regulat

Suporterii FCSB lansează campania „Fii patron, nu antrenor”

Iată mesajul integral distribuit pe Facebook de „Hans Gruber”

1. Mâine seară vă aștept pe toți cei care v-ați printat logo-ul protestului în zona treptelor (esplanada) de acces de la tribuna oficială - VIP (dinspre Maior Coravu). Propun să ne vedem la 19:15, cu o oră si 15 minute înainte de startul meciului, deoarece cred că e timp suficient pentru cele câteva cadre care sper că vor fi difuzate în cel mai scurt timp la TV. În același timp, aș vrea să ne și cunoastem putin.

2. Așa cum am zis și la punctul 1, ne strângem pentru o cameră TV, preț de 5-10 minute, nicidecum pentru un protest care sa perturbe în vreun fel desfășurarea evenimentului sportiv in sine. După ce vom termina mica adunare, fiecare se va putea îndrepta spre porțile de acces aferente sectoarelor unde și-au achiziționat biletul.

3. Am o mare rugăminte: fără violențe verbale (sau de orice alta natura)! Din capul locului, vreau sa vă atrag atenția că nu asta e modalitatea prin care aș vrea ca această campanie să se desfășoare. Cu violență s-a mai încercat și a fost mereu fără rezultat. 

Acum e timpul să încercăm civilizat. Insist enorm pe aspectul ăsta, deoarece, în caz contrar, întreaga mișcare de protest va muri aproape înainte să se nască. Ce strigati/scrieti pe stadion/social media vă privește, dar atâta timp cât vom fi în fața unor reprezentanți ai presei, aș vrea să-mi respectați dorința pentru a NU discredita campania in vreun fel.

Ce pun la cale suporterii FCSB pentru derby-ul cu Rapid » Protest la adresa lui Gigi Becali
Suporterii roș-albaștrilor vor să ia măsuri împotriva lui Gigi Becai

4. Aș vrea ca fiecare dintre cei care intenționează să-și facă apariția la întâlnirea de la stadion să-mi confirme prezența aici, în comentarii, sau într-un mesaj privat.  Numărul participanților m-ar ajuta mult în potențiale discuții pe care le-as putea iniția și cu reprezentanții altor televiziuni/trusturi de presă. Realizați că una e să ne straâgem 10 inşi si alta e să fim 100.

5. La ultimul punct, am să dedic câteva rânduri pentru cei care sunt cârcotași si cărora le transmit un mesaj cât se poate de clar: eu NU MONETIZEZ aceasta miscare de protest. În permanență, logo-ul care a fost conceput de mine prin alăturarea unei caricaturi mai vechi (realizata de Bogdan Petry) si a textului FII PATRON, NU ANTRENOR!, a fost pus la dispoziție GRATUIT prin link-uri de transfer. 

VIDEO Toate informațiille înaintea debry-ului FCSB - Rapid

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Claudiu Niculescu, foarte aproape să revină în Superliga! Așteaptă să vadă rezultatul meciului de duminică

Dan Petrescu a pierdut finala Cupei » Coșmar pentru Jeonbuk în a doua repriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”