FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA 0-1

GALERIE FOTO Imagini surprinzătoare pe „Oblemenco”, după înfrângerea lui FCU Craiova: Croitoru susținut, Mititelu înjurat!

Imagini surprinzătoare pe „Oblemenco”, după înfrângerea lui FCU Craiova: Croitoru susținut, Mititelu înjurat! +20   FOTO
Imagini surprinzătoare pe „Oblemenco”, după înfrângerea lui FCU Craiova: Croitoru susținut, Mititelu înjurat!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 19:34 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 19:52

Criza de la FCU Craiova se adâncește, după ce oltenii au fost învinși pe teren propriu de Chindia Târgoviște, scor 0-1. Fără victorie de trei meciuri, Marius Croitoru se află într-o situație limită la Craiova, viitorul său fiind sub semnul incertitudinii în acest moment.

Fluierul final al partidei de pe „Oblemenco” a adus un potop de huiduieli la adresa fotbaliștilor craioveni. Nici măcar Peluza Sud '97, care a încurajat necondiționat echipa până acum, nu a tolerat o nouă prestație submediocră a favoriților săi. Fotbaliștii au fost fluierați de ultrași în momentul când au venit să salute galeria, iar apoi a urmat o întâlnire de „gradul zero”.

Chindia dă lovitura cu FCU Craiova! 3 victorii în 3 meciuri pentru Toni Petrea. Clasamentul ACUM
FCU CRAIOVA - CHINDIA 0-1
Chindia dă lovitura cu FCU Craiova! 3 victorii în 3 meciuri pentru Toni Petrea. Clasamentul ACUM

Ce s-a întâmplat pe „Oblemenco”, după FCU - Chindia 0-1: Croitoru susținut, Mititelu înjurat

Marius Croitoru, pe care finalul de meci îl găsise îngândurat pe banca de rezerve, a mers la rândul său în apropierea peluzei. Liderii galeriei au discutat preț de câteva minute cu tehnicianul lui FCU, însă nu i-au solicitat acestuia demisia. Dimpotrivă, fanii i-au transmis că nu sunt mulțumiți de atitudinea jucătorilor și l-au aplaudat pe antrenorul instalat în vară. 

În schimb, Adrian Mititelu, în mâinile căruia stă soarta lui Croitoru, a fost înjurat de ultrași, semn că alegerea fanilor e una clară: vor ca Marius Croitoru să fie menținut la echipă, iar influența lui Mititelu să scadă. 

FOTO Ultrașii din Peluza Sud '97, ședință cu Marius Croitoru după meci

+16 FOTO

VIDEO Golul lui Popadiuc pune sub semnul întrebării viitorul lui Marius Croitoru în Bănie

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO FCU Craiova 1948 - Chindia Târgoviște 0-1. Trupa lui Petrea dă lovitura pe „Oblemenco” și îl împinge pe Croitoru cu un pas mai aproape de demitere. Clasamentul ACUM

Rapid și Mutu primesc o veste proastă: diagnostic groaznic primit de jucătorul ieșit pe targă la ultimul meci » Nu mai joacă în 2022

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
koukourigou
koukourigou  •  11 Octombrie 2022, 10:02

Jucatorii l-au lucrat pe Croitoru, s-a vazut clar de vreo 2-3 etape. Nu le le tine parteaplace munca, doar banii, iar Mititelu e de partea lor, subminand autoritatea antrenorului. Asa ca, Mititelu are ce si-a dorit, circ pe stadion. Mediocritatea despre care zice ca s-a saturat e la el in ograda, in modul de a fi si a se comporta. Crede ca va mai veni vreun antrenor ca lumea la FCU? Poate Trica, Napoli ar fi parfum.

MariusMitran69
MariusMitran69  •  11 Octombrie 2022, 04:32

Sunt craiovean dar nu pot sa tin cu echipa familiei Mititelu pt ca pur si simplu e a lor...nu a noastra. La inceputul campionatului au jucat cel mai bun fotbal din Romania dar managementul defectuos si-a spus cuvantul... A avut sansa sa aduca la echipa unul dintre cei mai buni antrenori romani ( mult peste Edi nationalul) dar in loc sa mai transfere 2-3 jucatori si sa faca o echipa capabila sa se bata la titlu, el a decis sa-l vanda pe Compagno. De CSU nu are rost sa mai vorbesc pt ca a luat-o pe urma FCSB-ului cu un Cartu care il imita pe MM si cu niste jucatori platiti si rasfatati care s-au obisnuit cu datul afara al antrenorilor.

Aliluia
Aliluia  •  10 Octombrie 2022, 23:01
Postat de nasty1 pe 10 Octombrie 2022, 20:02

Din cate vad, pe voi, cei de la CSU, va mananca grija de mititei si ati pierdut la Pitesti. Karma lucreaza. Chiar bine. Aliluia! :)))

Diferenta intre noi si voi nu i niciuna. Amandoua suntem echipe praf! Aliluia!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează