FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce se întâmplă cu Cristi Manea » Nici Gigi Becali nu-l poate băga în echipă: „Nu mă pricep”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 16:04

Cristi Manea (22 de ani) n-a jucat decât într-un meci ca titular la FCSB, 1-1 cu Dinamo, însă a părăsit terenul după 74 de minute. De la acel meci din 5 octombrie, fundașul dreapta n-a mai fost titular. 

Gigi Becali a explicat care e situația fotbalistului împrumutat pentru un sezon de la Apollon Limassol și a spus că nici măcar el nu se poate implica în titularizarea lui Manea. 

„Nu e vina mea. Mi-a spus ăsta… Vintilă. Mi-a spus așa: «Vreau să-l bag pe Manea și trebuie să rămână 90 de minute pe teren. Când va fi apt 100%, atunci va juca». Nu mă bag. 

Eu mă bag în lucruri mici. Eu mă bag la Man, Moruțan cu Oaidă, dar nu mă bag la Manea. Nu mă pricep prea bine acolo”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

2 meciuria jucat Cristi Manea pentru FCSB în toate competițiile: 1-1 cu Dinamo și 2-0 cu Metaloglobus în Cupa României.

Vezi și:

FCSB / Gigi Becali prelungește contractele a 5 jucători importanți: „Nu e normal să aibă doar 6.000 de euro. Îi dau 10.000”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
lagardere_72
lagardere_72  •  22 Octombrie 2019, 19:29

Dacă era jucătorul lui (nu împrumutat) era titular de mult timp

bufnila
bufnila  •  22 Octombrie 2019, 17:30

Un jucator se baga treptata. 70 de minute pentru cateva meciuri este suficient. Tinandu-l pe banca il scoate din forma dar ce poti sa le ceri incompetentilor de la FCSB.

petrucj
petrucj  •  22 Octombrie 2019, 17:00

"Cristi Manea (22 de ani) n-a jucat decât într-un meci ca titular la FCSB, 1-1 cu Dinamo, însă a părăsit terenul după 74 de minute. De la acel meci din 5 octombrie, fundașul dreapta n-a mai fost titular" Foarte tare insa e doar o singura problema. De la meciul cu Dinamo pana la cel cu Chindia nu a mai fost nici un meci. Deci de la acel meci nu mai putea fi titular decat cu Chindia, dar voi va exprimati de parca a lipsit 8-9 meciuri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează