LIGA 1  ·  CSU CRAIOVA

Ce se întâmplă cu Florin Gardoș, după ce a anunțat că vrea să plece » Oficialii Craiovei reacționează: "Nimeni nu i-a interzis să joace"

Vineri, 04 Ianuarie 2019, 13:51

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, a reacționat după ce fundașul central Florin Gardoș (30 de ani) a anunțat că vrea să plece de la formația alb-albastră pentru a putea juca mai mult.

"Toate informațiile despre plecări sau veniri le veți avea în ziua de 7 ianuarie, la reunire, pentru că pe 8 vom pleca în cantonament, în Antalya. Nu mă pot pronunța de pe acum. Florin și-a spus punctul de vedere, clubul nici nu împărtășește, dar nici nu pune în discuție ideea jucătorului.

Dacă vedem din unghiul lui, îi dăm dreptate, că vrea să joace, are o vârstă. Dacă ne uităm din partea noastră, nimeni nu i-a interzis să joace. În același timp, nu cred că un club poate să confere unui jucător postul de titular incontestabil", a declarat Marcel Popescu la TV Digi Sport.

Gardoș are un CV impresionant. De-a lungul carierei a evoluat pentru FCSB, Southampton și CSU Craiova.

"Voi avea o discuţie cu cei din conducere şi voi decide ce să fac. Nu ştiu ... În condiţiile astea mi-e greu să rămân pentru că nu am nicio satisfacţie pur şi simplu. Singurul lucru care mă mai bucură acum e să joc fotbal. Banii nu mă mai motivează. Ştiţi că am avut o carieră frumoasă, am câştigat destui bani din fotbal. În momentul ăsta nu mă mai motivează banii. Vreau doar să joc fotbal, indiferent la ce echipă, indiferent unde. Asta îmi doresc acum, să joc fobal" Florin Gardoș

5 meciuri a jucat Gardoș în acest sezon pentru CSU Craiova

Citește și:

EXCLUSIV Diego de FCSB » A jucat în UCL, iar Teja l-a pus în capul listei de transferuri. Și CFR Cluj a intrat pe firNu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (2)

suporterucv  •  04 Ianuarie 2019, 22:36
Postat de Popirlan Ionel pe 04 Ianuarie 2019, 18:51

cine e csu,impachetatorilor.

Noua ”Universitatea” Craiova....dar ei inca n-au aflat !! Daca n-au acreditare pe Oblemenco nu prea sunt la curent cu noutatile :))

Popirlan Ionel  •  04 Ianuarie 2019, 18:51

cine e csu,impachetatorilor.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1