FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

EXCLUSIV Ce se întâmplă la FRF? Încă o demisie la nivel înalt! După Duru, pleacă încă un manager!

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 11:06 / Actualizat sambata, 22 august 2020 11:15

La Casa Fotbalului, lucrurile nu mai funcţionează ca înainte de pandemie. Federaţia Română de Fotbal se confruntă cu multe nemulţumiri din partea angajaţilor şi chiar cu demisii. În cele mai importante compartimente.

Primul care a plecat a fost Viorel Duru, şeful Departamentului Licenţiere, care după ce şi-a scris demisia a făcut şi afirmaţii extrem de dure la adresa celor care conduc FRF: „N-am mai suportat să fiu umilit de şefi şi din acest motiv am decis să renunţ”. Împreună cu el şi-au dat demisia şi restul membrilor de la compartimentul de Licenţiere a cluburilor.

A plecat și Adrian Ilie

După doar câteva zile, a venit rândul unui alt personaj important, cu funcţie de conducere, tot într-un departament esenţial, să renunţe. Managerul Şcolii Federale de Antrenori, Adrian Ilie, şi-a scris demisia va pleca şi el din echipa lui Răzvan Burleanu.

Acesta era practic cel care conducea zona administrativă a Şcolii Federale de Antrenori, departament care de la începutul anului avea un nou director. Pe Lucian Burchel, cel care a fost desemnat succesorul lui Dan Apolzan şi cel care lucrase timp de un deceniu la Academia lui Gheorghe Hagi.

Nemulțumiri la Casa Fotbalului

În ultimele luni, cele după începutul pandemiei, tot mai mulţi angajaţi ai FRF s-au arătat deranjaţi de tratamentul de care au avut parte şi de faptul că doar cei din funcţii importante n-au avut de suferit financiar în ultimele luni.

Imediat după ce România a intrat înstare de urgenţă, la jumătatea lui martie, Răzvan Burleanu a impus diminuarea programului de lucru de la 5 la 4 zile, ceea ce a însemnat automat o scădere a salariului cu 20%. Măsura a acţionat pentru aproape toţi inclusiv după ce s-a ieşit din această stare de urgenţă, însă singurii care n-ar fi avut de suportat aşa ceva ar fi fost 4 şefi: preşedintele Răzvan Burleanu, secretarul general Radu Vişan, secretarul general adjunct Gabriel Bodescu şi şeful Comisiei Tehnice Mihai Stoichiţă. 

În plus, fiindcă s-a considerat că unele compartimente nu mai au de lucru suficient fiindcă nu s-au mai disputat anumite competiţii, pe care chiar FRF le-a oprit definitiv, unii angajaţi au fost trimişi în şomaj tehnic.

VIDEO. Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Ce prevede noul protocol medical din fotbal » Ce se întâmplă dacă este descoperit un caz de COVID-19 la o echipă

FCSB. Gigi Becali sfidează toată Europa! Nici o echipă de top nu procedează astfel

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
nicse
nicse  •  22 August 2020, 15:17
Postat de Nelu Stanciu pe 22 August 2020, 12:23

Fugiţi, bre, cu toţii, mai înainte ca să vă înecaţi prinn cele o sută de echipe din Liga I, acceptate an de an, ca să scape Dinamo de retrogradarea pe deplin meritată, deşi era mai simplu să cheme din nou tancurile sovietice şi să o mute cu fanfara, în campionatul din Pakistan!

*** purtator de blana ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  22 August 2020, 14:35
Postat de Ion Elisei pe 22 August 2020, 12:33

DE CE IL TINETI PE ACEST BURLAN SEF LA F R F , EL SA PLECE SI ADUS UN OM CAPABIL CARE A FACUT CEVA IN FOTBAL , AVEM DESTUI , POPESCU , HAGI SI ETC .

De "Servicii" pentru servicii!

powersteaua
powersteaua  •  22 August 2020, 12:36

Se pare ca scaderea pe termen limitat, initial pana pe 31 mai, mutata apoi pana pe 31 august si, ulterior, pana pe 31 decembrie, cu 20% a salariului a scurtcircuitat senzorii burleanului. Nu cumva, fiind si an electoral, plus paguba de 1,5mil € generata de lipsa spectatorilor la meciurile nationalei mari, il face pe marele staroste al fotbalului sa isi achite mai greu obligatiile catre cei care ii mentin in functii? Pentru ca astea sunt soaptele de pe culoarele ce prind si ceva igrasie pe la colturile nescaldate de aer conditionat, pentru ca si multe dintre cheltuielile curente au fost stopate. Deviza “totul pentru cascaval si bunastarea proprie” este mai vie ca niciodata...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează