FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce se întîmplă cu Pancu? » Zotta îl vrea, Taban nu

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 02 iunie 2012 10:45

Situaţia de la conducerea Rapidului naşte o serie de dispute la nivelul deciziilor legate de soarta clubului şi a transferurilor. Întrucît nu are nici o putere, preşedintele executiv Constantin Zotta e pus de multe ori în situaţii penibile.

Cînd Copos a anunţat că-l vrea pe Nikolici, Ion Taban a confirmat interesul pentru muntenegrean, în vreme ce Constantin Zotta habar nu avea.

Citeşte şi: SURPRIZĂ Ştiţi cine conduce Rapidul? » Taban + Dincă!

De asemenea, acum fostul arbitru încearcă să-i prelungească angajamentul lui Pancu, dar nu are puterea să o facă, iar Taban trage de timp în speranţa că veteranul va semna cu altă formaţie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
richoche
richoche  •  03 Iunie 2012, 22:08

Sa plece Taban daca ce scrie aici e adevarat si nu vrea sa ii prelungeasca contractul lui Daniel Pancu!

eugenidm
eugenidm  •  03 Iunie 2012, 12:38

MAI DUTE IN MATA MAI TABANE CU TOT CU CURVA AIA DE DINCA ESTI BATUT IN CAP ,TI-E FRICA DE PANCU BOULE? ALA ARE CARACTER NU CA TINE IDIOTULE DUPA CE L-AI JEGMANIT PE COPOS VREI SA ITI BATI JOC SI DE UN ADEVARAT RAPIDIST,DUTE SI LASANE INAINTE CA SA INCEAPA SA FIARBA SANGELE IN SUPORTERI CA NU TE VAD BINE SI IA-TI SI CURVA CU TINE DE AIA A PLECAT NEA DINU VAMA ,RAZVAN SI RESTUL JUCATORILOR CARE SI-AU DORIT SA CONTINUE CU RAPID ...... AI DISTRUS RAPIDUL CRETINULE ,NUMAI TU AI PUS PAIE PE FOC SA SE APRINDA PULBEREA IN GIULESTI NENOROCITULE!

unurt1
unurt1  •  03 Iunie 2012, 00:11
Postat de dropsu pe 02 Iunie 2012, 14:59

Cn plm mai este si lingaul asta de taban...din cauza lui am pierdut acel meci cu vaslui la masa verde....bai tabane du-te tata si grohaie la alta masa si lasa legendele rapidului sa-si fak treaba la echipa.sper sa dai si u de un vatman cum a dat lucescu...dar sa fie ultimul,\...

Era cu Rocar Fulgerul Bragadiru Timisoara, nu cu Vaslui...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează