FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Ce spune Dan Nistor: "De unul singur nu pot face nimic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 23:03

Florin Bratu a surprins pe toată lumea la pauza meciului pierdut cu Poli Iași, scor 0-1, când l-a înlocuit pe Dan Nistor. Fotbalistul dinamovist a fost surprins apoi în repriza secundă cum stătea cu telefonul în mână și socializa cu diferite persoane.

"Din păcate nu ne revenim. Chiar nu știu ce să mai zic, sunt foarte dezamăgit. N-am avut nicio problemă medicală, asta a fost decizia antrenorului de a mă schimba la pauză. N-am avut niciun schimb de replici cu Florin Bratu. Sunt într-o relație foarte bună cu el. În repriza a doua îmi scriau foarte multe persoane de ce am ieșit. Și soția mea m-a întrebat, de aceea eram pe telefon. Le-am zis că asta a fost decizia antrenorului.

Noi am adus echipa aici, noi trebuie să o scoatem de aici. Trebuie să ne calificăm în Cupă. Sunt foarte dezamăgit că nu pot face mai mult, dar de unul singur nu poți face nimic. Trebuie să ieșim din pasa asta, că etapele trec și se pare că ne afundăm din ce în ce mai mult", a declarat Nistor la TV Digi Sport.

vlcsnap 2018 09 21 22h36m54s135
Captură TV Telekom Sport

Citește și: ZERO șuturi pe poartă și HAOS general! 4 concluzii ale prăbușirii lui Dinamo: cașcavalul Penedo, tristețea Dan Nistor și o întrebare: e timpul să plece Florin Bratu?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
marius.bxl
marius.bxl  •  22 Septembrie 2018, 10:39

Are dreptate nistor .nu a jucat sincur contra 11 .bratu daca era destept nu prelua dinamo..bratu a cazut de fazan ca a dat vina pe nistor

126372524961619
Nistor Gheorrghe  •  22 Septembrie 2018, 10:11

Si uite asa a mai nenorocit un jucator . patronul cu margeluse Becali . Nistor, ti-ai incheiat cariera baiatule.

zidane92
zidane92  •  22 Septembrie 2018, 08:43
Postat de florisking pe 22 Septembrie 2018, 02:15

lasa-ne , trompetistule!!.. ar trebui huiduit la fiecare atingere de balon,nici colegii nu o sa-i mai dea pase, la ce declara el.....e cu gandul la fcsb

Asta nu este Dinamo al nostru, e FC Negoiță, căutați în arhivă GSP ce anticipam din 2013 împreună cu userii vechi de pe GSP dinamoviști că Negoiță va distruge echipa, asta a făcut, rămânem cu celelalte sporturi, la fotbal Dinamo al nostru nu mai este, sa se spele pe cap negoita și cu sclavii din peluza ce primesc ciorba la Rin , felicitari ați distrus un club cu 18 titluri!!! RESPECT DAN NISTOR!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close