FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 » Zile decisive pentru clujeni » Ce spune Giedrius Arlauskis despre prelungirea contractului

Giedrius Arlauskis a primit 8 în GSP pentru prestația din CFR Cluj - FCSB 1-0 +49   FOTO
Giedrius Arlauskis a primit 8 în GSP pentru prestația din CFR Cluj - FCSB 1-0

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 08:41

Portarul Giedrius Arlauskis (32 de ani) a oferit declarații la finalul partidei CFR Cluj - FCSB 1-0, în care goalkeeper-ul campioanei României a evoluat foarte bine.

„E o victorie foarte importantă, dacă ne gândim în ce condiţii s-a jucat, după o pauză de 3 luni, fără ritm, fără suporteri. A fost greu. N-a fost cel mai frumos meci al nostru, dar luând în considerare situaţia în care ne aflăm cu toții, importante erau cele 3 puncte. Luăm pas cu pas fiecare meci”, a declarat lituaninanul, citat de TV Telekom Sport.

Arlauskis, care își încheie actuala înțelegere cu CFR pe 30 iunie, a mai spus că un anunț în privința viitorului său îl va face la jumătatea acestei luni: „Săptămâna viitoare o să iau o decizie. Cum am mai spus și înainte, la jumătatea acestei luni voi anunța ce urmează pentru mine. Acum, după meci, nu vreau să vorbesc despre viitorul meu”.

„Arlauskis ne-a salvat. El, cât va avea contract și vrea să rămână, va juca. Nu vreau să pun presiune pe nimeni, nici pe el, nici pe club E viitorul lui. Are nevoie de bani, e pe finalul carierei. Și Țucudean are contract până pe 30 iunie, mingea e la ei, trebuie să decidă. Sperăm să le prelungim contractele”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

NOTE GSP » Giedrius Arlauskis, omul meciului

CFR CLUJ - FCSB 1-0 » Zile decisive pentru clujeni » Ce spune Giedrius Arlauskis despre prelungirea contractului

VIDEO Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB 1-0: „Nu terminăm în primele trei dacă vom continua așa”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB 1-0:

Improvizația lui Vintilă a dat greș! Ovidiu Popescu, cel mai slab de pe teren! Cine s-a remarcat

Gigi Becali, prima reacție după înfrângere: „I-am transmis lui Vintilă cum vreau să joace. Că d-asta dau milioane pe jucători!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  15 Iunie 2020, 12:22

Bravo Arlauskis! O sa regrete Becali si fanii clonei FCSB mult si bine ca au renuntat la tine asa usor...CFR este o echipa cu un portar de valoare si un antrenor de top! Bye bye sperante la titlu clona FCSB:)))))))

3101575123247794
Alice Popa  •  15 Iunie 2020, 09:37

E dreptul lui sa decida ce va face in viitor. Poate alege sa ramana la CFR si sa joace foarte bine... Sau alege iar sa mearga la un salariu mai bun si sa joace din an in paste... Are o varsta si trebuie sa se gandeasca la zilele negre ale retragerii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează