FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OȚELUL (AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI1, DOLCE2, LOOK PLUS)

Ce ştie Anghel Iordănescu şi noi încă nu ştim? » "Steaua ia titlul cu 5-6 puncte avans!"

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 00:00

Declaraţia selecţionerului a fost făcută înaintea meciului CFR - ASA, 2-2, în care mureşenii au ratat şansa de a trece pe primul loc măcar pînă diseară.

Unul dintre cei mai importanți antrenori din fotbalul românesc îi dă o veste mare Stelei. Va fi campioană fără nici un fel de emoţii la finalul acestui campionat. Anghel Iordănescu s-a dezbrăcat de haina de selecţioner şi a răspuns la întrebarea "Cine credeţi că va cîştiga titlul?".

"Mi-e greu să vă dau un pronostic nu pentru că nu aş şti cine va termina pe primul loc, dar sînt într-o postură delicată şi s-ar interpreta că sînt stelist şi din cauza asta fac o asemenea afirmaţie. Totuşi, îmi asum că voi fi taxat şi cred că unii dintre ziarişti o vor face destul de aspru şi suporterii lui ASA la fel, dar o să răspund sincer la această întrebare. Ei bine, vă anunţ că Steaua va cîştiga campionatul, dar nu oricum, ci la o diferenţă de 5-6 puncte. O să vedeţi!", a spus actualul antrenor al echipei naţionale.

Şi mai interesant e faptul că afirmaţiile lui Puiu au fost făcute înaintea meciului de vineri seară, CFR - ASA, terminat 2-2 şi în urma căruia trupa lui Liviu Ciobotariu a ratat şansa de a trece pe primul loc şi şi-a mai diminuat din şansele la cîştigarea campionatului.

Dacă Steaua se va impune diseară, împotriva Oţelului, echipă care n-a bătut pe nimeni în 2015, îşi va consolida prima poziţie şi va pune un ecart de 4 puncte faţă de N'Doye şi compania, meciul direct urmînd să aibă loc peste două runde, pe Arena Naţională.

28 de ania activat Anghel Iordănescu la Steaua: 21 de ani ca jucător şi 7 ca antrenor, el fiind un produs sută la sută al Centrului de copii şi juniori al Stelei

14 trofee a cîştigat Puiu în Ghencea: 6 ca jucător, 7 ca antrenor, iar unul în dublă calitate, de jucător şi de secund, e vorba despre Cupa Campionilor Europeni

6 jucători de la Steaua au fost selecţionaţi la "naţională" la ultimul meci al României, 1-0 cu Insulele Feroe: Papp, Prepeliţă, Ad. Popa, Chipciu, Tănase şi Rusescu, în timp ce de la ASA au fost doar 2: Sepsi şi Bumba

ASA, 212 secunde lider :)

Trupa lui Ciobotariu n-a reuşit să cîştige vineri la Cluj, cu CFR, şi a ratat şansa de a trece, cel puţin pînă diseară, pe primul loc. Totuşi, ASA Tg. Mureş a fost liderul clasamentului, însă numai 3 minute și jumătate. Atît cît a trecut între golul de 1-2 al lui Ousmane N'Doye, marcat în minutul 56:29, şi egalarea adusă de francezul Tade, produsă în minutul 60:01.

"Niciodată în acest campionat ASA n-a avut ca obiectiv cîştigarea titlului. Singurul obiectiv a fost evitarea retrogradării, iar după ce am avut acest parcurs formidabil din 2015 atunci ne-am gîndit că ne putem propune o eventuală participare în cupele europene"
Liviu Ciobotariu, antrenor ASA Tg. Mureş

"E vina noastră că nu cîştigăm!"

Guilherme își dorește să cîștige toate cele trei trofee la finalul acestui sezon, pentru a consemna cel mai bun an al carierei sale: "Sîntem toţi supăraţi cînd nu cîştigăm, sîntem supăraţi că am lăsat-o pe ASA să se apropie de noi, dar cînd intrăm pe teren trebuie să nu luăm gol. În fiecare meci echipa noastră are ocazii pînă în minutul 20. Dacă nu reuşim să marcăm pînă atunci, se aplică o vorbă de la noi, din Brazilia: cînd ţi-e frică de cineva şi nu o depăşeşti, frica se transformă în curaj pe care-l primesc adversarii".

Fundașul de 25 de ani a explicat și problemele pe care Steaua le-a avut în acest retur: "În meciul cu Rapid am avut ocazii, cu Astra şi cu Petrolul la fel, dar nu am reuşit să marcăm. Cred că echipa adversă a văzut că poate da gol şi noi ne-am făcut de fiecare dată meciul greu. E vina noastră, a jucătorilor, că nu reuşim să cîştigăm. Avem șansa să cîștigăm trei trofee în acest sezon, care ar fi cel mai bun din cariera mea!".

"Duckadam jigneşte şi inventează"

După ce Helmuth Duckadam a spus că portarul lui ASA, Eduard Stăncioiu, îi plătea pe ziariști să scrie despre el că e dorit de Steaua, goalkeeperul i-a dat replica preşedintele de imagine al Stelei.

"Sportul fără competiţie nu are nici un farmec. Nu poţi alerga de unul singur, nu-ţi aduce nici o satisfacţie. Să dai o replică încercînd să jigneşti cu invenţii şi minciuni mi se pare nedemn din partea unei foste glorii, probabil încă idolul multor tineri fotbalişti, pentru care astfel de oameni reprezintă exemple. Toate declaraţiile mele la adresa oricărei echipe, oricărui antrenor, conducător sau jucător au fost cuvinte de laudă. Sînt mîndru de fiecare clipă pe care Dumnezeu şi acest sport mi le-au oferit. Am ajuns la maturitatea, atît cea profesională, cît şi cea intelectuală care îmi permite să mă bucur de orice lucru", a scris Stăncioiu pe contul personal de Facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
adrian008
adrian008  •  20 Aprilie 2015, 11:12
Postat de oviatapentrusteaua pe 19 Aprilie 2015, 11:11

*** echipa conform dosarului DNA, finantata ilegal prin acte de mega coruptie de catre PDL este impinsa de la spate de catre Burleanu acest politruc politic care a invatat la Cotroceni de la Basescu in perioada cat a fost consilier prezidential, arta furtului, minciuna si demagogia. PDL Tg Mures a beneficiat de 12 rezultate viciate de brigazile de arbitri. Adica exact ce scrie in condamnarea defintiva a lui Avram de la ICCJ: PDL TARGU MURES MITA LA SEFUL ARBITRILOR. CE NU STIE LUMEA? In ultima etapa in B la Deva, pt ca PDL Tg Mures a fost arbitrata de hotul Istvan Kovacs, acelasi individ care la 12 ore dupa macelarirea Stelei la Tg Mures a fost rasplatit de Burleanu cu locul 2 pe lista ecuson FIFA. Daca nu era ajutata de Burleanu cu arbitraje hotesti PDL Tg Mures era pe locul 4-5.

Prietene in ce an a castigat Tg Mures la Deva arbitrata de Istvan Kovacs?Vreau sa stiu anul.Nu de alta dar Deva nu mai are echipa de 4 ani .De anul trecut s-a facut o echipa prin ligile inferioare.Chiar asa?Ne mintim singuri?

fast
fast  •  19 Aprilie 2015, 18:20

"Ce ştie Anghel Iordănescu şi noi încă nu ştim?" Pai raspunsul e simplu: FOTBAL.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  19 Aprilie 2015, 13:05
Postat de bukkosibarna pe 19 Aprilie 2015, 09:21

Da luati titlul pentru ca Steaua trebuie sa cistige campionatul,dar sper ca va pierde toata meciurile in cupele europene in editia viitoare.***HAI TG-MURES HAI ASA HAI MURESUL!!

Tu cine *** mai esti?Lalinebraska cu alt cort?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează