FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce sumă va avea de plătit Cristescu dacă Herea va avea cîştig de cauză la UEFA

220.000 de euro pe an cîștiga Herea la Rapid
220.000 de euro pe an cîștiga Herea la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 iulie 2013 22:00

În cazul în care UEFA îi va da dreptate lui Herea, noul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu, va fi nevoit să scoată din buzunar încă aproximativ un milion de euro.

Ovidiu Herea şi-a denunţat situaţia la UEFA, jucătorul nefiind plătit de opt luni, iar forul european i-a permis să se transfere la orice club din afara României, pînă cînd se va da o soluţie finală la cazul fotbalistului.

Mijlocaşul de 28 de ani a cerut să îi fie plătiţi banii pe cele opt luni, aproximativ 140.000 de euro, plus suma pe cei doi ani de contract pe care îi mai are cu giuleştenii, în total puţin peste 500.000 de euro, bani ce vor fi plătiţi de noul patron al echipei, Nicolae Cristescu.

Pe lîngă aceste sume, dacă Rapidul va pierde la procesul de la UEFA şi Herea va pleca de la echipă, clubul de sub Grant va trebui să plătească alţi 500.000 de euro către fostul conducător al celor de la FC Naţional, Constantin Iacov.

În total, noul patron al Rapidului va fi nevoit să achite încă aproximativ un milion de euro, datorii ce nu sînt stipulate în nici un act la acest moment, dacă Rapidul va pierde procesul cu Herea.

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Am discutat cu mama lor" :)
Nicolae Cristescu a reacţionat după ce compania "Ana şi Cornel" a infirmat, prin conducerea sa, o implicare în Giuleşti. "A fost o neînţelegere, eu am vorbit cu mama celor doi oameni de afaceri, nu cu ei, nu a fost intenţia mea să îi mediatizez pe ei. A fost doar o discuţie de principiu. Nu e vorba de un sponsor principal sau un acţionar. Vor fi mulţi alţi sponsori la Rapid", a declarat posibilul patron al giuleştenilor.

"Voi denunţa contractul!"
Cel mai vechi fotbalist din lotul Rapidului, Nicolae Grigore, îi calcă pe urme lui Herea şi anunţă că va denunţa şi el contractul, în cazul în care echipa nu va fi preluată astăzi de către Nicolae Cristescu. "Am avut suficientă răbdare, dar văd că nu se poate altfel! Deja echipele sînt în pregătiri, eu stau de o lună şi există riscul ca nici o formaţie cu pretenţii să nu mă mai ia atît de tîrziu. Voi denunţa contractul şi voi cere plata tuturor salariilor restante şi daune", a declarat Nicolae Grigore.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
jalemare
jalemare  •  03 Iulie 2013, 12:04

ar fi tare sa jucam cu ''ana si cornel'' pe piept :)) sper ca pe spate vor iniona ''raluca, mingea vine ca naluca'' :)))) nu e zi sa nu ne faca de ras omul asta, nu mai inteleg nimic.

nikilucy
nikilucy  •  03 Iulie 2013, 10:34
Postat de mihaitanase pe 03 Iulie 2013, 06:23

IN SITUATIA IN CARE VA TREBUI SA PLATEASCA SI BANII PT. HEREA , CARE PRECIS NU SE REGASESC IN ACTELE LUI COPOS , atunci cristescu , cel proaspat canit ,nu va mai cumpara rapidul .

sterge-te pe la gura ca ai ceva maro ;)

supereduardo10
supereduardo10  •  03 Iulie 2013, 09:52

Bahh da va contraziceti de al ora la alra ieri citeam ca Herea a spus ca renunta la restante daca cumpara Cristescu clubul, acum vad ca inventati voi sume si ca omul cere salariu pe 2 ani in avans:) Mahh voia aveti minte , logica sau a-ti facut scoala la" Jilava" Adevarul ca sunt multe oi prroaste care pun botu la toate prostiile voastre

Vezi toate comentariile (5)
Comentează