FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

EXCLUSIV Ce supertransfer a ratat Becali din cauza ceții! Un emisar din Premier League a venit la Pitești special pentru un jucător de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 20:04

Impresarul Traian Gherghișan a venit la meciul de la Pitești dintre FCSB și Viitorul alături de un emisar al clubului Tottenham, însă cei doi ar putea să plece fără a urmări vreun meci pentru că ceața densă ar putea amâna partida până mâine.

Gherghișan n-a vrut să ofere mai multe detalii legate de numele jucătorului pentru care a venit clubul din Premier League, dar, conform surselor GSP, emisarul clubului Tottenham a venit la Pitești special pentru Dennis Man (20 de ani), jucător care e și în atenția lui Fenerbahce, AS Roma și Manchester United.

6 goluriîn 17 meciuri a reușit Man în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB

Partida dintre FCSB și Viitorul a fost amânată din cauza ceții! Mai multe detalii AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
141082276788178
Adi Luci Mitrea  •  10 Decembrie 2018, 11:31

Cand s au tepuit cu Chiriches , il vor pe Man?Minciuni , doar minciuni!

mosvasile
mosvasile  •  10 Decembrie 2018, 08:44

S-a inteles gresit!Englezii nu au venit pentru Man-au ei destui jucatori!Si oricum nu ar fi reusit sa-l vada pe teren-chiar daca nu era ceata!Noo!Au venit sa-l transfere pe...GG!Director cu relatiile cu presa!Sau cam asa ceva!Au auzit si ei ca Becali- in Romania- are presa la degetul mic!Au "mirosit" imediat bussinessul!Daca il transfera pe martzafoi...publicitate gratuita!Asigurata!

albalbastru72
albalbastru72  •  10 Decembrie 2018, 02:37

Nu a pierdut nimic jiji si nici nu va cistiga.Asta cu imptesarii e gonga lui Nedelea la care nu pune botulnimeni.Nu e nevoie sa vii de peste mari si tari ca poti sa vezi la tv ca Man e un jucator cel mult de pluton destul de limitat tehnic si fara prea mari sanse sa ajunga fotbalist.Are in primul rind deprinderi gresite,nu sta bine in teren,vine prea jos si prea in banda sa ia baloane,dribling ioc,etc,etc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează