FOTBAL  »  LIGA 1  »  MUTARE

Ce transfer prinde Muniru! Fotbalistul izgnoit de Becali a convins la o campioană din Europa

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 19:55

Plecat de la FCSB în urma unui conflict cu Gigi Becali, mijlocașul Sulley Muniru (24 de ani) e la un pas să prindă un transfer la o echipă importantă.

În ultima săptămână, ghanezul a dat probe la campioana Poloniei, Legia Varșovia. Potrivit news.ro, Muniru a impresionat la echipa poloneză, iar tehnicianul Legiei pare să fi luat decizia de a-l păstra în lot pe mijlocaș. 

Muniru a pierdut definitiv contactul cu lotul FCSB-ului după un conflict avut în aprilie cu Florin Tănase. Becali s-a implicat în cearta dintre doi, scoțându-l pe ghanez țap ispășitor.

Legia ar putea fi a treia echipă din cariera lui Muniru, care a mai evoluat doar în România, la CFR Cluj și FCSB. Acesta a venit în România de la Liberty, o echipă de amatori din Africa. 

1 gol
în 37 de partide a reușit Muniru la FCSB

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (3)
onduku
onduku  •  13 Octombrie 2017, 21:42

La o formatie de 2 bani cum e Legia acum, si normal ca il vad aia ca pe o vedeta... Cel mai slab jucator de la Steaua, un descult!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Octombrie 2017, 21:40

are nevoie de cativa ani sa treaca peste experienta din romania unde un plonjonist in careu de 40 kg l-a jignit rasist si patronul clubului i-a dat dreptate. nu prea departe de mentalitatea de plantatie mentionata mai jos.

otelul88
otelul88  •  13 Octombrie 2017, 20:19

"Legia ar putea fi a treia echipă din cariera lui Muniru, care a mai evoluat doar în România, la CFR Cluj și FCSB." - de unde l-au tranferat pe-asta, de pe plantatie din Africa?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează