FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce trebuie să faci ca să nu fi criticat de Becali? Iată răspunsul lui Gabi Matei!

Gabi Matei a fost cumpărat în schimbul a 675.000 de euro
Gabi Matei a fost cumpărat în schimbul a 675.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 21:38

Nu puţini au fost cei care au simţit mînia lui Becali în ultimul sezon şi, după ce au fost făcuţi "cu ou şi cu oţet" în presă, aceştia au ajuns să se despartă de Steaua.

Gabi Matei spune însă că ştie ce să facă pentru a se impune în echipa lui Ronny Levi şi pentru a atrage simpatia patronului. Fundaşul de 21 de ani adus în această vară de la Pandurii spune că Steaua va fi doar un pas în cariera sa şi vrea ca evoluţiile în tricoul roş-albastru să-i aducă nu numai laudele patronului ci şi selecţii la echipa naţională şi, de ce nu?, un transfer în Bundesliga.

"O să dau tot ce pot ca să le demonstrez şefilor că nu s-au înşelat în privinţa mea. Nu mi-e frică de criticile lui Becali, e patron şi poate spune ce vrea. Cu ambiţie, continuitate la antrenamente şi mult angajament mă pot impune în prima echipă. Sper din tot sufletul să nu dezamăgesc.

Visul meu e să ajung la o formaţie de top din Germania şi ştiu că Steaua mă poate ajuta să-mi îndeplinesc acest vis. Mă văd în viitor jucînd şi în tricoul echipei naţionale", a spus Gabi Matei.

675.000 euro i-a costat Gabi Matei pe stelişti 

3.075 milioane de euro a cheltuit Becali în această vară pe 5 jucători, toţi din campionatul intern

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  22 Iunie 2011, 21:30

Si inca una... ... "Sa nu fii" se scrie cu un singur "i" nu cu doi. "Sa fii" se scrie cu doi "i", la negatie folosindu-se un singur "i"... dar ce mai conteaza atata vreme cat aveti trafic pe site si castigati la greu din reclame pe motiv ca toate gastele dau click macar de curiozitate... ... In fine... Vai de capul vostru de jurnalisti...

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  22 Iunie 2011, 21:27

Deja prin faptul ca a spus ca Steaua este doar un pas in carierea lui in drumul catre Bundesliga (apropos, acolo se ajunge foarte greu baiete si risti sa faci tusa), tanarul si-a cam taiat craca de sub picioare iar Becali n-o sa uite prea usor treaba asta, "amendandu-l" verbal ori de cate ori va gresi o pasa. ... Mi-e mila de tine, Matei! Mi-e mila...

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  22 Iunie 2011, 20:36

ii spui tu :)) ma mir cum de nu te ia gigi la stoia antrenor=))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează