FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce urmărește, de fapt, Gigi Becali în conflictul cu Bogdan Planic: „Nu e vorba de bani sau de răutate, dar vom cere asta”

Bogdan Planic, foto: GSP
Bogdan Planic, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 15:09 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 15:59

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit la televiziunea Pro X despre conflictul cu fundașul Bogdan Planic, fundașul plecat de la echipă vinerea trecută. 

  • Bogdan Planic susține că nu mai are contract valabil cu FCSB, în timp ce Gigi Becali amenință orice echipă interesată de un eventual transfer că va fi nevoită să achite clauza de reziliere a contractului, de 10 milioane de euro.
  • Patronul FCSB spune că vrea să-l dea pe Planic drept exemplu pentru orice jucător care ar mai încerca ce face sârbul în vârstă de 28 de ani.

„Nu e vorba de răutate sau de ambiție, e vorba de recunoașterea contractelor. Că așa vor înțelege jucătorii, altfel ne trezim că pleacă toți. Dacă nu dăm exemple, așa vor face toți. L-ar lua Craiova sau CFR, dar nu au curaj. Are clauză de 10 milioane. Eu nu îl mai vreau la echipă, ce să fac cu el? Noi vom cere suspendarea lui acum”, a explicat Becali pentru sursa citată.

Citește și alte știri despre FCSB:

Dan Negru, nemilos cu derby-ul Dinamo - FCSB: „Nicio deosebire între gagicile-piți și jucători! Le-aș retrage numele”

FCSB. Așa l-a impresionat pe Mirel Rădoi! Reușita lui Andrei Vlad din derby-ul cu Dinamo

Lui Gigi Becali i s-a rupt inima de Ricardo Grigore, care a plâns la Derby! Ce mesaj i-a transmis: „Spun asta tuturor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (97)
orlick
orlick  •  26 Iunie 2020, 20:12

Știam că e plin de juriști pe aici, dar tu ești unic. Emiți axiome pe care, prin definiție, nu trebuie sa le demonstrezi si e normal, pentru că ești cel mai de succes antreprenor român. Mi-am dat seama de asta după siguranta cu care afirmi că ești mult mai avut decât o persoana despre care, practic, nu știi nimic. Cand te numești Ion Țiriac, toate ușile ți se deschid... Rămâne închisă doar cea de la salonul în care locuiești împreună cu Ștefan cel Mare și Vlad Tepes.

jackryan
jackryan  •  26 Iunie 2020, 20:05
Postat de leul_90 pe 26 Iunie 2020, 19:39

Dar pe amantul tau catalynn, il stii cand a scris "inpreuna" si "a stii ..." - la infinitiv, cu doi "i"? Cuvinte grele ramase in arhiva gsp-ului, 'metre!

Randoame sper ca stii de gluma !! Sa nu te puna dreaqu sa ma blochezi ca te injur hahaha ....hai bafta ...tu esti sarea si piperul pe gsp ...

andrei_pepenel
andrei_pepenel  •  26 Iunie 2020, 19:59
Postat de catalynn pe 26 Iunie 2020, 19:30

Este un mister, randoom ne tine in tensiune :-)))) Nu vrea deloc sa ne spună ce însemna Vansoitan, ba mai mult, cum a pierdut pariul și s-a făcut încă odată de ocară a început sa minta ca nu e nickul lui, dar nici nu vrea sa se jure pe “Steaua din Liga 1” precum ne-a jijji pe crucea de la gat:-))) ca sa îl credem ca un rău voitor l-a “clonat” atât de bine încât este imposibil sa deosebești comentariile alea de cele scrise sub alte nickuri. :-))))) Vansoitane, spune bre la băieți ce e însemna Vansoitan și de ce ești nesimțit și nu îți respecți cuvântul!? :-)))))

si tensiunea cine o produce,cumva alternatorul de la clever_machine?

Vezi toate comentariile (97)
Comentează