FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce urmează pentru Dinamo » Când va avea loc următoarea testare și ce se întâmplă cu dinamoviștii aflați în spital

FOTO: Facebook @ FCDinamoOfficial
FOTO: Facebook @ FCDinamoOfficial

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 22:03 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 22:39

Șase jucători ai lui Dinamo au fost astăzi confirmați cu Covid-19. Pentru „câini” urmează o perioadă extrem de încărcată, atât pe teren, cât și în afara lui. 

După primirea rezultatelor, ceilalți jucători ai lui Dinamo au fost trimiși acasă, unde li s-a sugerat izolarea până la următoarele teste pentru Covid-19. Acestea vor fi efectuate duminică dimineață, la baza de pregătire de la Săftica. Protocolul prevede ca distanța dintre teste să fie de 5 zile, iar calculul lor începe de marți. 

Ce se întâmplă cu dinamoviștii pozitivi cu coronavirus

Cei șase fotbaliști confirmați cu noul coronavirus vor efectua la rândul lor un nou set de teste marți. Alexandru Răuță, Mihai Popescu și Ștefan Fara, dinamoviștii internați în acest moment în spital, pot părăsi în orice moment locația, asumându-și însă răspunderea pentru faptele lor.

În schimb, dinamoviștii vor milita din ce în ce mai puternic pentru întreruperea campionatului, considerând un caz de forță majoră. „Câinii” vor din nou aproape o săptămână de antrenamente și consideră că nu își pot apăra corect șansele.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

LPF nu le dă nicio șansă dinamoviștilor: „E o solicitare criminală pentru cluburile din Liga 1”

EXCLUSIV Care este situația dinamoviștilor internați: „Pe Răuță îl doare gâtul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează