FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce urmează pentru Dinamo în play-out: „câinii” dau peste adversari cu gânduri de răzbunare

Jucători Dinamo
Jucători Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 17:20

Dainamo va avea parte de adversari feroce în play-out, antrenori și echipe care vor să se răzbune pe „câini”.

În cel mai negru sezon din istoria de șapte decenii a clubului, dinamoviștii trebuie să mai salveze ce se mai poate până să ajungă să se bată la câștigarea campionatului și a Cupei României în 2020, așa cum a anunțat Rednic.

Până la acest obiectiv hiperîndrăzneț, roș-albii se confruntă cu varianta de a termina pe cea mai slabă poziție din istoria grupării. Au terminat pe locul 8 de trei ori, în 1949, în 1950, în 1960. Acum, Dinamo e înțepenită pe 11!

Play-out-ul va opune "câinilor" formații și antrenori care vor să profite de situație și să împingă adversarul cât mai jos posibil. Dacă vreme de două etape în 2019, roș-albii au fost cu gândul la play-off, de acum trebuie să se gândească la cum să parcurgă cât mai profitabil lupta din subsolul clasamentului.

Cine vrea să sfâșie "haita"

Viitorul

Hagi e rival istoric, iar duelul dintre el și Dinamo s-a extins în ultimii ani și la nivelul academiilor. Viitorul a pierdut, 0-1, în Ștefan cel Mare, apoi a aplicat o corecție bucureștenilor, 4-1 la Ovidiu.

Poli Iași 

Stoican e apreciat de Alexandru David, care l-a lăudat mereu, dar vrea să demonstreze că Dinamo a greșit când s-a despărțit în două rânduri de el. Anul trecut a luat locul de play-off "câinilor"!

Hermannstadt

Miriuță a recunoscut că joacă mereu cu ambiție contra echipei sale de suflet, mai ales că a plecat pe ușa din dos din Ștefan cel Mare în ediția precedentă când a "condus" Dinamo spre play-out.

Gaz Metan 

"Aș putea antrena oriunde în România, dar nu mă văd niciodată la Dinamo", a declarat în mai multe rânduri Edi Iordănescu, cu trecutul său stelist. Întotdeauna au fost meciuri aprinse între el și "câini", care s-au lăsat cu suspendări. Rezultate directe: Dinamo - Mediaș 2-3 și 1-1.

Călărași

"Dinamo va mai lua un titlu doar când o să fiu eu antrenor acolo!", a reacționat Alexa, după ce a fost refuzat din nou în 2018 pentru un come-back la echipa unde a luat titlul ca jucător. În plus, mulți fotbaliști ai Dunării sunt impresariați de Anamaria Prodan, care are o relație rece cu Rednic.

Chiajna

Președinte ex-dinamovist, Cristi Tănase, alți 7 fotbaliști trecuți pe la "câini", cu toții vor să epateze în duelurile directe, mai ales că Bărboianu, Marc, An. Radu, Cristescu, Ropotan, Bawab și Alexe au fost îndepărtați din "haită".

Voluntari 

Între Rednic și Andone, managerul ilfovenilor, a fost mereu competiție. 

6eșecuri pe teren propriu au avut dinamoviștii în stagiunea precedentă, acum au trei

7e locul pe care au încheiat roș-albii ediția trecută, a doua cea mai slabă clasare din istorie

Și mai rău

Situația nu ar fi mai ușoară dacă Astra, Sepsi și Botoșani, acum pe poziții de play-off, ar retrograda în play-out. Astra și Botoșaniul au luat 6 puncte din 6 în duelurile directe ale actualei ediții în duelurile cu "câinii", iar cu Sepsi au fost și anul trecut, și-n 2019 scandaluri la nivel de club legate de atacuri, xenofobe, rasiste și verbale, chiar astăzi urmând a se judeca ultima speță la Comisia de Disciplină după ce Dinamo a reclamat gruparea din Sfântu Gheorghe! 

Blocați pe 11, în afara play-off-ului din vară

Dinamoviștii au visat la locul 6, creându-le impresia fanilor că pot ajunge în prima parte a clasamentului. Roș-albii au rămas înțepeniți pe poziția a 11-a de pe 1 decembrie anul trecut! S-au disputat 24 de etape până acum, "câinii" au fost mai sus tocmai după runda cu numărul 17. În ceea ce privește un loc de play-off, pe 4, aceasta s-a întâmplat ultima oară la finalul etapei a 6-a, după 2-1 cu Hermannstadt, la finele lunii august! De-atunci Dinamo n-a mai fost niciun moment pe loc de play-off. Toată toamna, 3 luni calendaristice, "câinii" au avut o singură victorie, 4 eșecuri și 5 remize. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dvd1
dvd1  •  21 Februarie 2019, 02:35

ce urmeaza pt Dinamo? Raspunsul e foarte usor de dat: urmeaza retrogradarea care anul asta e sigura 100%. Retrageti echipa din campionat imediat. Atit a mai ramas de facut. Afara cu Redmic si toti trepadusii care mai sint pe acolo

1658124564443999
Dorin Dorian  •  20 Februarie 2019, 21:14

Miau-miauuu!!!

vasy86le
vasy86le  •  20 Februarie 2019, 20:30

De unde stiti ca vom da peste Viitorul? Eu nu cred ca viitorul o sa joace in Play-out.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează