FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cea mai bună jucătoare de fotbal din România îi răspunde lui Becali după declarațiile sexiste ale patronului de la FCSB

Teodora Meluță la decernarea premiului de jucătoarea anului // Foto: Raed Krishan +3   FOTO
Teodora Meluță la decernarea premiului de jucătoarea anului // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 11:18

Teodora Meluță, cea mai bună jucătoare de fotbal feminin din 2018, a comentat declarațiile sexiste ale lui Gigi Becali legate de fotbalul feminin, însă spune că rămâne fanul FCSB în continuare.

"Nu iau în considerare ce spune domnul Becali. Eu voi merge în continuare la meciurile echipei Steaua. Iubesc această echipă de mică. Nu contează ce spune domnul Becali.

Nu cred că are vreo legătură chestia asta cu Dumnezeu. Dacă ar fi să gândim cum o face domnul Becali ar însemna că nici băieții nu au ce căuta la dansuri. Visul oricărei fete e să ajungă la o echipă de top", a declarat Teo Meluță la TV Digi Sport.

Declarațiile lui Becali

"Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonoesc pe femei", a explicat Becali la televiziunea Pro X.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
138672209828437
Gelu Oanca  •  22 Decembrie 2018, 17:32

Sa inchida gura ciobanului, trebuie depunctata fcsb, atunci Becali si Mihai Stoica se vor linisti.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Decembrie 2018, 15:56
Postat de mrtweaks pe 22 Decembrie 2018, 12:48

Ce omiteti voi e ca nimeni nu va obliga sa va uitati la fotbal feminin, nici din tribune, nici de acasa. Nu ne incurca cu absolut nimic. Daca iti displace ceva nu inseamna ca trebuie sa dispara sau sa nu fi existat in primul rand. Asta e mentalitate de om mic si toxic.

Atât timp cât nu devine obligație, e ok. Dar Gigi s-a referit la obligarea lui în a-și face echipă de fotbal feminin, ceea ce n-ar fi normal. Oricum, agenda progresistă își vede liniștită de treabă, impunându-ne tot soiul de aberații.

1461177693935533
Sorin Gane  •  22 Decembrie 2018, 14:10

Mentalitate de EV MEDIU . Ce sa ne mai miram atunci de arabii islamisti daca si printre noi mai sunt asemenea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează