FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Mergeam la film înainte de meci...” » Cea mai ciudată amendă pe care Laurențiu Reghecampf a dat-o

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 17:48 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 18:34

Florin Gardoș a ajuns la FCSB de la Chiajna, iar cu formația roș-albastră a bifat cele mai importante trofee din carieră. A fost de două ori campion al României, a mai câștigat o Cupă și o Supercupă și a prins transfer pe 6,8 milioane de euro în Anglia, la Southampton

- Florin, după ce-ai schimbat mulți antrenori, de la Ilie Dumitrescu la Mihai Stoichiță, a venit Reghecampf. 
- A fost foarte inteligent felul în care a abordat venirea la echipă atunci.

- Adică?
- Venisem vreo șase inși de la echipa națională, lotul pleca în cantonament, iar noi am avut câteva zile libere în plus. Atunci ne-a chemat patronul la Palat: "Reghecampf e antrenor! Nu vreau ca voi sau colegii voștri să mă sune dacă e ceva. Antrenamentele vor fi foarte tari. Nu mă sunați să aveți refugiu la mine. Vreau să-l susțineți!". Ne-am dus în cantonament, a impus disciplină de fier, cu amenzi foarte mari.

- Serios? Dur așa, din prima?
- În Anglia amenzile erau mult mai mici decât la Steaua. Reghe ne-a luat din prima și-a tăiat tot, inclusiv eu am luat amenzi. Am luat una pentru o prostie. Aveam două rânduri de echipament de prezentare. Unul era cu pantaloni negri și unul cu pantaloni gri. Mergeam la film înainte de meci, m-am trezit adormit și-am încurcat pantalonii. 500 de euro amendă! În felul ăsta a adus disciplină. Un antrenor bun și exact ce aveam noi nevoie. Aveam nevoie de disciplină pentru că lotul avea jucători talentați, dar nedisciplinați.

- MM ce fel de personaj era atunci?
- Avea cam același rol pe care-l joacă și acum, dar probabil că atunci era mult mai influent. Acum patronul nu-l mai ascultă la fel de mult. Am trăit episoade și am văzut că-l poate influența pe patron. Și cred că ăsta a fost și câștigul lui Reghe, pentru că erau în aceeași barcă. Nu că se aliau împotriva lui Gigi, dar veneau cu explicații și juca cine voiau cei doi. Eu am fost în grațiile lui Becali, tot timpul am avut o relație bună. Dânsul avea o problemă cu cei care mai apăreau cu câte o fată, eu dacă m-am ferit de cancan-uri n-am avut probleme.

Citește și:

Dezvăluiri explozive pe axa frații Kovacs - Marcel Savaniu - Kyros Vassaras: cum funcționează sistemul de relații, influență și protecție în arbitrajul românesc!
ARBITRAJ
Dezvăluiri explozive pe axa frații Kovacs - Marcel Savaniu - Kyros Vassaras: cum funcționează sistemul de relații, influență și protecție în arbitrajul românesc!
Mihai Stoica, ironie la adresa propriilor jucători într-un dialog cu Cristina Neagu: „Pe vreo trei ai putea să-i scoți din echipă, dacă te-ai apuca de fotbal!”
HANDBAL
Mihai Stoica, ironie la adresa propriilor jucători într-un dialog cu Cristina Neagu: „Pe vreo trei ai putea să-i scoți din echipă, dacă te-ai apuca de fotbal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  01 Septembrie 2023, 23:08

Ii scoate din zona de confort, ei sunt obișnuiți sa citească poze și sa stea pe site-uri de socializare sa agațe femei. Nu știu ce facem, dar ceva nu este bine cu fotbalul nostru. Și de ce jucători în România nu au piciorul format ca în alte țări. Pe mine asta ma neliniștește, de ce nu facem ceva pentru a ajuta acești copii. Care vor rezista dureri și antrenamentelor grele vor deveni jucători, care nu rămân un Tavi Popescu de ex sau Baiaram. Ma uit la ei și cred ca sunt ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează