FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cea mai posibilă variantă pentru banca tehnică a "cîinilor": Ciobi + "Săpă"

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 23:23

Acţionarii din Ştefan cel Mare trebuie să se vadă joi, cel tîrziu, cu Ioan Andone, care va reveni din vacanţa iberică de la Marbella.

"Fălcosul" a evitat să dea un răspuns oficial, dar le-a transmis ferm colaboratorilor şi jucătorilor: "Eu nu voi mai continua la Dinamo! N-au decît să-şi caute pe altul". În condiţiile unui divorţ iminent, conducătorii au luat în calcul varianta promovării lui Liviu Ciobotariu de la echipa secundă, alături de care va fi un director tehnic. Şi în acest ultim caz, a fost luat în discuţie Ion Marin, momentan liber de contract după despărţirea de Al Ettifaq.

Totuşi, există şi impedimente. "Săpăligă" aşteaptă confirmarea unei noi plecări în ţările arabe, tehnicianul de 56 de ani fiind apreciat după un an şi jumătate în Arabia Saudită. Nu este exclus ca în discuţii să intre şi Ion Moldovan, şeful Centrului de juniori al clubului, însă toate variantele vor fi discutate după răspunsul definitiv al lui Andone.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
zeuzeilor1
zeuzeilor1  •  08 Iunie 2011, 01:40

bafta mare cioby ai facut treaba buna cu dinamo 2 speram sa faci si cu echipa mare , dinamo avea nevoie si de un antrenor tanar si care isi doreste!!!!!!

l0gan..
l0gan..  •  07 Iunie 2011, 23:18

in 'sapa' o sa ajungem si noi

fcgeo
fcgeo  •  07 Iunie 2011, 16:20

ATATA TIMP CAT NU ESTE LINISTE LA ECHIPA ,DAR SI IN CLUB,ATATA TIMP CAT NU PLATITI JUCATORII LA TIMP SI ATATA TIMP CAT VINDETI TOT CE E MAI BUN O SA CASTIGATI TROFEE LA PULIVARA DIN DOUAMIKKOISPE. CU SCANDALURI IN INTERIORUL CLUBULUI NO SA AVETI PERFORMANTE NICIODATA.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează