FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Ceahlăul caută antrenor după demiterea lui Marian Bondrea » Viorel Hizo a refuzat. Cine e noul favorit

Articol de - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 23:27

Înfrîngerea de vineri, 0-1 acasă, cu Gaz Metan i-a fost fatală lui Bondrea, care ieri a fost anunţat că nu mai este antrenorul Ceahlăului.

Nemţenii au bifat şase înfrîngeri consecutive fără să marcheze în ultimele şase etape, iar în urmă cu trei runde, Costel Ilie a fost înlocuit cu Marian Bondrea, adus pentru a revigora echipa.

Acest lucru nu s-a întîmplat, echipa pierzînd toate cele trei meciuri la zero, cu Dinamo, CFR şi Gaz Metan. Ieri a avut loc o şedinţă a oficialilor clubului, iar Bondrea a fost destituit din funcţie.

Moldovenii au vrut să îl aducă la echipă pe Viorel Hizo, însă "Dulăul" a declinat oferta. În acest moment, favorit să vină la Piatra Neamţ este Cristian Pustai, fostul tehnician al Pandurilor urmînd să poarte negocieri cu Ceahlăul în zilele ce urmează.

30 de schimbări de antrenori au fost pînă acum în Liga 1

"N-ai ce să faci în două săptămîni. Am venit ca musca în lapte. Am venit din iarnă, e adevărat, dar probabil că păream pentru jucători ca un spion. Am ajuns într-un punct în care nu mai rezistam." (Marian Bondrea, fost antrenor Ceahlăul)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cainerau1953
cainerau1953  •  28 Aprilie 2014, 15:50

daca va veni Pustai suta la suta ii va scapa pe nemteni de retrogradare, domn profesor e un antrenor f.bun, bine pe Ceahlaul i-ar mai putea scapa si: Multescu,Chirila sau daca vor straini Bergodi,Inacio !!!

bamse1901
bamse1901  •  28 Aprilie 2014, 12:08

cum cine Costel Ilie

fcbm
fcbm  •  28 Aprilie 2014, 10:17
Postat de ataraxia pe 28 Aprilie 2014, 10:04

pustai e antrenor de top. ce sa caute la ceahlaul?

S-a vazut cand s-a dus la Targu Jiu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează