FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Ceahlăul îşi întăreşte atacul! Ce vîrf s-a alăturat echipei antrenate de Costel Enache

Darko Lukanovici
Darko Lukanovici

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 19:32

Nemţenii au obţinut semnătura atacantului care în sezonul trecut a evoluat pentru retrogradata Voinţa Sibiu


Ieri, oficialii grupării pietrene de fotbal au perfectat actele de transfer ale atacantului Darko Lukanovici (28 ani). Pînă să devină componentul lotului nemţean, Lukanovici a mai jucat la Malmö FF, Assyriska, Antwerp, Tienen, Atletico Ciudad, Limhamn Bunkeflo şi Voinţa Sibiu, grupare retrogradată la finele stagiunii precedente din Liga 1.

Cu formaţia Ceahlăul, Lukanovici a semnat un contract valabil pe durata a trei sezoane. "A fost omul care ne-a chinuit cel mai mult în
sezonul precedent, pe teren. Acum, că l-am înregimentat, aşteptăm să-i mai chinuie şi pe alţii", a declarat managerul general al pietrenilor, Gheorghe Chivorchian. Cu actele perfectate la Piatra Neamţ, Lukanovici nu va putea evolua însă mîine seară, în meciul cu Petrolul, de la Ploieşti.

1 gol în 20 de meciuri a reuşit Lukanovici în sezonul trecut pentru Voinţa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fcbm
fcbm  •  20 Iulie 2012, 22:59

Ne-am dat dracului cu transferul asta....mai bine promova un atacant de la Ceahlaul 2....

bog23
bog23  •  20 Iulie 2012, 00:34

speram ca va face treava alaturi de golubovic,....bafta in noul sezon si cat mai multe goluri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează