FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Ceahlăul îşi modernizează arena » Vor standarde UEFA

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 01:11

Pentru a face faţă atît cerinţelor Ligii 1, cît şi condiţiilor puse de UEFA, nemţenii au început lucrările de îmbunătăţire a stadionului.


De o săptămînă, arena din Piatra-Neamţ a devenit un veritabil şantier pentru a obţine calificativul de patru stele din partea comisiei UEFA. Arena a fost renovată din temelii în 2007, atunci cînd capacitatea sa a fost ridicată pînă la 18.000 de locuri. Lucrările de modernizare vor consta în adăugarea a încă 14 rînduri de scaune, adică 5.000 de locuri noi. Acestea vor fi instalate în prelungirea tribunei a II-a şi vor fi suspendate pe nişte schele ce urmează să fie montate zilele acestea. Scaunele nou instalate vor fi şi acoperite pentru a îndeplini standardele impuse de comisia europeană care cere ca măcar 5.000 dintre acestea să fie adăpostite.

Vasluienii vor juca aici
Nemţenii îi vor ajuta astfel şi pe cei de la FC Vaslui, care vor disputa meciurile din preliminariile Champions League pe acest stadion. Conducerea clubului a încercat şi montarea instalaţiei de încălzire în această pauză competiţională, însă perioada scurtă de pînă la Supercupa dintre Oţelul şi Steaua i-a obligat pe moldoveni să amîne operaţiunea pentru sfîrşitul anului. Comisia UEFA va face joi o vizită stadionului Ceahlăul pentru a vedea în ce stadiu sînt lucrările şi pentru a da ultimele indicaţii.

Îmbunătăţiri
- suplimentarea capacităţii cu 5.000 de scaune
- acoperirea scaunelor nou instalate
- modernizarea zonei mixte
- modernizarea zonei destinate presei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dreamer123
dreamer123  •  28 Iunie 2011, 03:25

a dat bine pinalti la udrea, o face fericita :))

dinamir
dinamir  •  27 Iunie 2011, 18:36

uitativa in poza si vedeti ce fundatie au acele schele.daca se face ceva bun in tara asta trebuie sa fie cineva care carcoteste.atat timp cat stadionul din cluj si asta de la piatra neamt este acceptat de UEFA nu-i nici o problema.hai ceahlaul!

ciubix
ciubix  •  27 Iunie 2011, 14:39

Deja ati inceput sa ne pupati in cur ?! Sunt curios pe ce stadion de 10 stele joaca steaua la anu , 3 etape pe national arena si apoi iar zice ciobanu ca e prea scump , ma rog !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close