FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ceas de 25.000 de euro » Noua achiziţie a "cîinilor" este fanul lui Eto'o şi al Barcelonei

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 00:00

Ekeng a venit la vizita medicală cu un ceas Rolex de aur, al cărui preț depășește cu mult media salariilor de la Dinamo

"Cîinii roşii" s-au trezit ieri cu noaptea-n cap ca să se prezinte la 8:00 la Institutul de Medicină Sportivă, pentru vizita medicală obligatorie. Majoritatea jucătorilor au venit îmbrăcaţi lejer, în pantaloni de trening, şi şi-au aşteptat relaxaţi rîndul să intre în cabinete.
La controlul au participat şi noile achiziţii Victor Rîmniceanu (ex-Viitorul), Vlad Olteanu (ex-FC Brașov) şi Patrick Ekeng, liber.

Camerunezul a impresionat prin stilul său vestimentar inedit, dar mai ales prin ceasul din aur cu care s-a afișat aproape ostentativ, un Rolex Daytona în valoare de aproximativ 25.000 de euro!

Patru absenţi

Sergiu Hanca, Patrick Petre, Bogdan Gavrilă şi Iustin Popescu nu s-au prezentat ieri la INMS. Primul are deja vizita medicală făcută, Petre jr. a refuzat momentan semnarea unei noi înţelegeri cu clubul din Ştefan cel Mare, stîrnind astfel furia conducătorilor dinamovişti, iar Gavrilă şi Popescu au fost trecuţi pe lista de transferuri.

"Vreau la Barcelona"

În sezonul 2013-2014, Ekeng a evoluat în Elveţia pentru Lausanne, unde a reuşit să marcheze două goluri în 28 de partide. La acea vreme, mijlocaşul african a vorbit într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului despre preferinţele sale în materie de fotbal, dar şi despre aspecte din viaţa sa. Gazeta vă prezintă cele mai interesante declaraţii ale lui Ekeng:

  1. "Idolul meu este Samuel Eto'o. Îmi place golul, iar Eto'o a fost întotdeauna un idol, nu doar pentru mine, ci pentru toţi camerunezii".
  2. "Am plecat din Camerun după ce m-a selecţionat un scouter al celor de la Le Mans, venit în ţara mea. La selecţie au participat în total 3.000 de tineri fotbalişti, dar eu am fost singurul ales".
  3. "Echipa mea de suflet este Barcelona. Evident, visez să joc într-o zi acolo, dar pentru asta este nevoie de multă, multă muncă. Ador fotbalul spaniol, mă regăsesc în acest stil".
  4. "În afară de fotbal, îmi place foarte mult baschetul. De cîte ori am puţin timp liber, joc baschet. Astfel mă deconectez şi în acelaşi timp este tot un antrenament fizic".

" Dinamo este o provocare pentru cariera mea. Cunosc deja trei, patru jucători din echipă. Pe Mircea Rednic nu l-am cunoscut în mod direct, dar am auzit lucruri frumoase despre el"
Patrick Ekeng, mijlocaş Dinamo

"Fostul meu coleg de la Cordoba, Florin Andone, mi-a dat mai multe detalii despre Dinamo şi despre România, mi-a explicat contextul fotbalistic din România"
Patrick Ekeng, mijlocaş Dinamo

45.000 €a fost salariul lunar al lui Ekeng la Cordoba în sezonul 2014-2015, cînd formația andaluză evolua în prima ligă spaniolă

7.000 €e salariul pe care Ekeng îl va încasa la Dinamo. Contractul camerunezului cu roș-albii e valabil pînă în iunie 2017

E ca și plecat, dar a făcut vizita la INMS

Cosmin Matei, 24 de ani, este 90 la sută transferat în Turcia. Matei îşi negociază de mai multe zile contractul cu echipele turceşti Osmanlispor şi Sivasspor, iar clubul alb-roşu va primi în schimbul său circa 100.000 de euro. Totuşi, deşi transferul este doar o chestiune de zile, decarul "cîinilor" s-a prezentat ieri la vizita medicală, fiind ultimul fotbalist care a ajuns la INMS, cînd majoritatea colegilor săi deja terminaseră analizele.

Jucătorii prezenţi la vizita medicală de ieri

Portari: Cerniauskas, Rîmniceanu, Muţiu, Abraham
Fundaşi: A. Marc, Mevlja, Puljici, St. Filip, Corbu, C. Dima, Vl. Georgescu
Mijlocaşi: C. Matei, P. Anton, D. Rotariu, V. Lazăr, Palici, Ekeng, Nedelcearu, I. Şerban, Tîrcoveanu, Vl. Olteanu, V. Costache
Atacanţi: Gnohere, Essombe, R. Moldoveanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  13 Ianuarie 2016, 11:50

Iar incepem cu achizitii libere de contract! In plus acesta n-a jucat fotbal de sapte luni. Imi pare rau dar nu asa se face performanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează