FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

"Ceausescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2007 00:00

Asa a caracterizat Cornel Dinu comportamentul lui Gigi Becali dupa ce Steaua a invins-o pe Dacia Mioveni. Intre Gigi Becali si Cornel Dinu e pe cale sa izbucneasca inca un conflict dintr-un sir care isi are capatul undeva in urma cu mai multi ani. Acum, cel care a aprins scinteia a fost oficialul dinamovist. Prezent duminica seara in studioul emisiunii Minutul 91, Cornel Dinu a urmarit declaratiile pe care patronul Stelei le-a oferit imediat dupa finalul meciului Dacia Mioveni - Steaua 1-2.

"Am jucat senzational, daca vom repeta evolutiile si in Liga Campionilor ne vom califica in primavara. Dinamo? A batut cu 6-1? Bravo lor! Rapid a cistigat? Bravo si lor!", a spus Becali, in timp ce striga si gesticula in fata camerelor TV.

Dinu a dorit sa comenteze imaginile si nu s-a abtinut sa nu-l ironizeze pe Becali. "Este pacat ca trebuie sa urmarim asa ceva. Sincer, vazind aceste lucruri, parca l-am revazut pe Ceausescu in ultimele lui zile din 1989", a spus Dinu referitor la faptul ca Becali, imbracat intr-un pulover, al carui guler era ridicat, era incoerent in declaratii si raspundea ziaristilor aproape tipind si uitindu-se agitat in toate directiile.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează