FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU, AZI ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 / GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cedează Stan în faţa lui Costea? » Mihai ar putea fi titular în meciul cu Voinţa

Mihai Costea este în conflict cu toată lumea de la Steaua, dar se bucură în continuare de susţinerea lui Gigi Becali.
Mihai Costea este în conflict cu toată lumea de la Steaua, dar se bucură în continuare de susţinerea lui Gigi Becali.

Articol de - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 21:05

Tehnicianul stelist are foarte puţine soluţii pentru alcătuirea primului 11 şi pare tentat să-l ierte pe Nilă şi să-l titularizeze diseară.

Va fi sau nu titular Mihai Costea în meciul cu Voinţa Sibiu? Aceasta este marea dilemă a lui Ilie Stan înaintea partidei cu Voinţa Sibiu din această seară. Între tehnicianul stelist şi fotbalistul pe care roş-albaştrii au plătit 1,4 milioane ca să-l transfere în vară a apărut o ruptură, după ce Costea cel mic şi-a sfidat colegii şi nu a participat la sărbătoarea de după victoria cu AEK Larnaca.

Antrenorul de 44 de ani a fost tentat chiar să-l lase în afara lotului pe atacantul oltean, nemulţumit că acesta se află mereu în divergenţe cu colegii săi.

Cum va colabora cu Bourceanu?
Stan va trebui să pună în balanţă şi reacţia jucătorilor din lot la posibila titularizare a lui Costea cel mic. Asta pentru că, înaintea derby-ului cu Dinamo, Brandan şi Bourceanu i-au transmis clar antrenorului că ei nu vor intra pe teren în cazul titularizării celor doi fraţi.
Diseară, doar Bourceanu va fi titular, deoarece argentinianul Brandan a fost învoit şi a plecat în ţara natală pentru a fi alături de soţia lui, care va naşte. Pentru a-i face loc lui Nilă în prima echipă, Stan doreşte chiar să schimbe sistemul de joc, trecînd la un 4-3-3, în care Costea II să joace rolul de atacant stînga.

Nici o repriză în ultimele trei partide
Dacă va fi folosit de la început, Nilă s-ar afla la primul meci ca titular după trei partide în care a strîns doar 40 de minute. El a fost rezervă atît cu Dinamo, cît şi cu CFR, în ambele partide reuşind să marcheze. Miercurea trecută, cu AEK Larnaca, atacantul oltean de 23 de ani a rămas pe bancă tot meciul.

6 goluri a marcat Mihai Costea în acest sezon pentru Steaua, fiind al doilea golgeter al echipei după Rusescu, care are 8 reuşite

20 de partide ca titular are Mihai Costea la Steaua, din totalul de 24 pe care le-a jucat

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
digei
digei  •  19 Decembrie 2011, 12:26

Cedeaza pentru ca asa vrea Becali...Indiferent ca da Nila gol sau nu da o lectie trebuia sa primeasca ACUM si nu la primavara...Oricum suporterii se vor manifesta ca atare indiferent cate goluri o sa dea,jignirea a fost prea mare ca sa fie iertat

red77
red77  •  19 Decembrie 2011, 09:31

cedeaza ilie la nila costea ! parca vb de sex astia . sau mai stii?

vataselu
vataselu  •  19 Decembrie 2011, 06:26
Postat de carol_k pe 19 Decembrie 2011, 01:15

Ar fi ultimul gest pe care l-ar face in sfidarea suporterilor...Si-asa ei au simtit aceasta ticalosie si nu au luat bilete... Fara fratii Costea...Ca-i vrea sau nu Becali,nu ne intereseaza !!!

dute ba si culcate esti suporter te duci la meci fluieri pe costea si aplauzi pe tatarusanu tanase sau cine iti place tie nu stai acasa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează