FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ceea ce Gazeta a anunțat de săptămîna trecută s-a oficializat ieri » Divorț confirmat la Dinamo!

Vojnovici nu va mai juca în ultima etapă din 2015, la Cluj, el plecînd deja în Croația
Vojnovici nu va mai juca în ultima etapă din 2015, la Cluj, el plecînd deja în Croația

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 00:00

Vojnovici a ajuns la un acord cu conducerea clubului și și-a reziliat contractul.

De ieri, este oficial ceea ce GSP a dezvăluit încă de săptămîna trecută, imediat după partida Petrolul - Dinamo 1-2: Alioșa Vojnovici s-a despărțit de "cîini"! Mijlocașul de 30 de ani se întoarce în Croația, unde va încerca să salveze, din nou, echipa sa de suflet, Osijek, de la retrogradare.

"Am avut momente foarte frumoase aici și suporterii vor rămîne în sufletul meu, dar acum mă gîndesc mai mult la familia mea și vreau să fiu alături de cei dragi. Clubul din orașul natal mi-a făcut o ofertă foarte bună. Le mulțumesc reprezentanților clubului Dinamo pentru că au înțeles situația și pentru deschiderea de care au dat dovadă", a declarat "Suleyman" pentru Gazetă.

Soția tocmai a născut un băiețel, pe Ivan, cuplul mai are o fetiță, Helena, iar mijlocașul a vrut și să fie mai aproape de familie.

Ruptura între fotbalist și Mircea Rednic s-a produs în pauza meciului de la Ploiești, cînd "Puriul" i-a reproșat pe un ton ridicat mai multe lucruri. Acea dispută a venit pe fondul unei relații tot mai reci cu tehnicianul roș-albilor, astfel că Alioșa a priceput mesajul și a decis să meargă acasă.

Fai poate continua

Collins Fai, 23 de ani, intră în ultimele 6 luni de contract, dar sînt șanse mari să-și extindă acordul cu roș-albii, deși are ofertă tentantă din Elveția. "Nu ar fi bine pentru el să plece de acum din Ștefan cel Mare. În proporție de 90 la sută vom semna prelungirea cu Dinamo", a comentat agentul camerunezului, Cristian Hossu, pentru DigiSport.

Modernizare

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a mărturisit că Ionuț Negoiță va investi în cantonamentul de la Săftica: "Ne dorim ca totul să fie la superlativ, de la terenurile de antrenament pînă la recuperare, cazare, masă. Clădirea va fi modernizată, vom construi și un teren sintetic, iar cele existente vor fi stilizate. Patronul vrea ca baza să fie cea mai modernă din țară. Este un proiect amplu, dorim să ne ocupăm și de educația celor mici, vom colabora și cu o școală din zonă, pentru ca puștii să îmbine fotbalul cu educația".

1 golși 3 pase decisive a reușit Alioșa pentru "cîini" în 24 de meciuri

3 jucătoris-au despărțit deja de Dinamo în ultimele două săptămîni: Ghomsi, Van Haaren și Vojnovici

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează