FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Cei de la ASA vor să-și adoarmă adversarul? "Nu cred că putem lua titlul"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 12:39

ASA Tg. Mureș s-a apropiat la un punct de Steaua, iar lupta pentru titlu este tot mai încinsă.

Claudiu Maior, președintele CA al clubului, a vorbit despre lupta la titlu și șansele mureșenilor de a cîștiga campionatul.

 "Un club care a venit din a doua Ligă nu poate cîștiga toate meciurile pînă la final.

Nu cred că putem bate tot. Sper să cîștigăm toate meciurile și să terminăm pe primul loc, dar nu cred că se poate.

Șapte meciuri înseamnă foarte mult. O să se pună presiune multă pe jucători la meciul următor, cu Pandurii. Eu cred că acesta va fi cel mai greu meci. O înfrîngere sau un egal ar fi ca o bombă asupra jucătorilor", a spus Maior la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
manty_one
manty_one  •  21 Aprilie 2015, 16:40

aiurea...vrajeala,acum chiar cred ca puteti profita si il puteti lua ptr ca la Steaua e mare degringolada in echipa...provocata de Galca,care cu toate ca vede ca de la meci la meci echipa joaca tot mai prost,refuza sa-si dea demisia...deh, banii ochii dreaq...ce conteaza ca STEAUA va pierde acest campionat..cand o sa fie demis va fi prea tarziu,asta se va intampla dupa meciul direct cu ASA, ptr ca la ce joaca echipa in acest moment ar fi surprinzator ca Steaua sa castige...sincer asa dori din suflet sa ma insel dar nu cred!!

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  21 Aprilie 2015, 15:46
Postat de randoom_._ pe 21 Aprilie 2015, 14:24

lali,mai citeste inca o data. el a spus ca spera ca termina pe primul loc dar stie ca nu poate. d.p.d.v. psihologic practic a "omorat" asa tg mures cu aceasta declaratie. asa tg mures s-ar putea sa nu mai castige niciun meci pana la finalul campionatului. daca nu bat pandurii,nu cred ca o sa mai castige vreun meci in liga 1 asa tg mures. plus ca sunt ca si retrogradati in liga a 2-a. indiferent de ce se intampla,tot Steaua o sa joace in ucl si daca termina pe locul 3. asa tg mures retrogradata pentru blaturi si mita la arbitri iar petrolu nu are drept de joc in europa.

Ultimul zvon pe piata. Fostul consilier prezidential a lui Basescu a luat deja mita pt ca FRF sa nu isi apere propriile decizii la TAS in fata apelului depus de CFR Cluj. Fapta constituie infractiune. Niciodata in istoria tribunalului sportiv o federatie a ales sa nu se apere. PREMIERA HOTULUI FORMAT IN CORUPTIE DE CATRE BASESCU, A FOST CAZUL RAPID BUCURESTI.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  21 Aprilie 2015, 15:43

Asta este urmarit penal de DNA pt finantarea clubului prin acte grave de coruptie. Mai bine ne spune cati ani de puscarie crede ca vor da judecatorii, ca DNA cere pedeapsa maxima conform art 297 din noul cod penal, 7 ANI DE PUSCARIE. Niciun primar trimis pt fapta asta nu a primit mai putin de 5 ani cu executare. Prejudiciul la Targu Mures conform surselor DNA este de 4 milioane.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează