FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Cei mai buni se odihnesc mult! Programul reunirilor din Liga 1

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 09:00

Steaua și CFR conduc clasamentul Ligii 1, dar sunt echipele care se reunesc cel mai târziu din cele 14 din prima ligă.

Cu o echipă măcinată de accidentări serioase după cele 34 de meciuri disputate în actualul sezon competițional, Nicolae Dică a decis să-i lase mai mult pe jucători în vacanță. Anul trecut, Reghecampf i-a chemat pe jucători la reunire pe 4 ianuarie și-a fost un scandal imens în vestiar! Atunci, liderii echipei au încercat să-l convingă pe antrenor să le prelungească vacanță, dar Reghe nici n-a vrut să audă și n-a dat deloc înapoi.

Steliștii se vor întoarce la baza din Berceni pe 8 ianuarie, zi în care dimineața, la ora 8:00, vor face vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, iar după prânz se vor sui într-un charter care-i va duce în Turcia pentru primul stagiu de pregătire. Acesta se va desfășura în perioada 8-18 ianuarie, în cadrul Gloria Sports Arena, din Belek și se va încheia cu o partidă amicală, împotriva ucrainenilor de la Olimpik Donețk. Partida se va disputa pe 18 ianuarie, începând cu ora 15:00.

Nu doar Steaua se reunește târziu. Vacanță prelungită vor avea și jucătorii de la CFR Cluj, marea lor majoritate plecați acasă, în străinătate. Dacă Sepsi și Juventus se reunesc primele, pe 4 ianuarie, clujenii încep pregătirea abia pe 10, cel mai târziu dintre toate echipele din prima ligă. Deși Dan Petrescu este plecat, alături de familie, în Dubai, acolo unde va petrece noaptea dintre ani, directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, spune că "Bursucul" e conectat la viața echipei chiar dacă este în vacanță. "În seara de Crăciun, el mă suna cu meciuri amicale, să vadă, să-şi facă programul, în ce zi jucăm cu echipa respectivă, dacă putem schimba o zi, alta. I-am zis "Dane, lasă-ne puţin, e Crăciunul, stai liniştit astăzi", a spus Mara.

"Bălașa, Planici și Pintilii vor merge cu noi în primul cantonament, dar nu vor intra cu echipa sută la sută. Abia în al doilea stagiu ne vom putea baza pe ei. Va fi o problemă importantă, pentru că ne vor lipsi cei doi fundași centrali de bază"
Nicolae Dică, antrenor FSCB

Programul reunirilor

Data / Echipele
4 ianuarie Juventus, Sepsi
5 ianuarie FC Voluntari, Astra, CS U Craiova
6 ianuarie ACS Poli, Chiajna
7 ianuarie FC Botoșani, Viitorul, Poli Iași
8 ianuarie Gaz Metan, Dinamo, FCSB
10 ianuarie CFR Cluj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează