FOTBAL  »  LIGA 1  »  NATIONAL ARENA

Cel care a montat gazonul pe Naţional Arena îl dă în judecată pe Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 10:37

Patronal firmei care a montat gazonul pe Arena Naţională înainte de partida cu Franţa, Adrian Oprişan, a anunţat că vrea să îl dea în judecată pe Dumitru Dragomir. Motivul?  Preşedintele Ligii nu a retractat sau dezminţit afirmaţiile defăimătoare la adresa lui şi a firmei sale.

"Deoarece Dumitru Dragomir nu a făcut dezminţirea în termenul stabilit, îl voi da în judecată şi îi voi cere daune morale şi materiale importante, deoarece mi-au creat un imens prejudiciu de imagine, mie şi societăţii la care sînt administrator, fără a avea documente care să susţină că cele afirmate de el sînt şi reale", a declarat Adrian Oprişan.

Notificarea societăţii Gama Verde SRL a fost înregistrată la sediul LPF prin intermediul avocatului lui Adrian Oprişan.

Dragomir afirmase că  pe Naţional Arena "au fost puse brazde uscate şi apoi s-a dat cu vopsea verde" şi că  "Primăria şi FRF au fost păcălite".

Sursa: adevarul.ro

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (23)
bdgeorge
bdgeorge  •  20 Octombrie 2011, 18:16

foarte bine!!!! sa se dea HOTII in judecata intre ei....oricum Mitica sa bagat singur in seama cu declaratia asta..care este oricum penibila cin sta sa vopseasca 8-10 mii de mp de gazon si cu ce vopsea?? iar derbedeul ala de la focsani a tras si el o teapa la primarie cum a fost obisnuit..probabil a adus cel mai ieftin gazon de pe piata...

griga
griga  •  20 Octombrie 2011, 16:03

UITE MA CINE SA GASIT SA CEARA DAUNE SI SA DEA IN JUDECATA.. TOT CEL VINOVAT... ITI DAI SEAMA D-LE IN CE ERA TRAIM SI CU CINE??? PAI MA COSCOVETE SA NU TI SPUN ALCEVA.. UNDE TI ESTE RESPONSIBILITATEA TA DE SPECIALIST IN ASA CEVA? DACA GAZONUL L AI DAT IN FOLOSINTA ..L AI PREDAT . ..BINENTELES CA REPUTATIA ITI APARTINE CA E BUNA CA E REA. ACUM AR FI TREBUIT SA AI CAPUL ADINC BAGAT IN RUSINE SI DE OBICEI SE RESTITUIE DESPAGUBIRI, ASA CA ESTI SI BUN DE PLATA!! BERBECUL CLANULUI ESCROCK!!!p/sam incercat sa nu insult pe nimeni!

danny1252
danny1252  •  20 Octombrie 2011, 15:28

Adriane, pacat ca nu citesti comentariile noastre ale cititorilor GSP si iubitorilor de sport onesti si cinstiti din tara asta. Tu esti ultima speta a speciei umane, dar am o propunere ptr. tine, du-te cu CV-ul firmei tale (poze cu gazonul dupa Franta), si instaleaza pe alte stadioane din Tibet, Mongolia sau Kirghistan, parerea mea. Oricum doar pe acolo o sa mai capeti tu contracte cu firma ta de kkt.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează