FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, DUMINICĂ, ORA 21.30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cel mai bun marcator al Rapidului surprinde: "Noul Herea nu e golgeter"

Articol de , - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 23:23

Ovidiu Herea (26 de ani), unul dintre cei mai buni marcatori ai Rapidului, surprinde şi spune că meseria sa nu e să înscrie, ci să ofere pase utile colegilor din atac.

- Ovidiu, felicitări pentru golul din Israel! Mai ai "gloanţe" şi pentru Dinamo?
- Nu ştiu, vom vedea! Ca să fiu sincer, nici nu mă mai gîndesc să dau gol. N-aţi văzut ce s-a întîmplat în sezonul trecut, în Ştefan cel Mare? Am dat două goluri şi am plecat acasă plîngînd, după ce am pierdut meciul în repriza a doua. E frustrant să reuşeşti o "dublă" pe terenul rivalei şi să pierzi.

- Crezi că va fi mai greu cu Dinamo decît cu Hapoel?
- Ne aşteaptă un meci cel puţin la fel de dificil. Întîlnim o formaţie foarte puternică, liderul din Liga 1. Va trebui să muncim mult ca să nu plecăm de acolo cu mîna goală.

- Ţi se pare că dinamoviştii sînt mai puternici decît în sezonul trecut?
- Categoric, da! Au o echipă mult mai închegată, mai unită. Chiar dacă nu au excelat la capitolul transferuri în această vară, dinamoviştii sînt puternici. Nu degeaba sînt pe primul loc.

- Vă e teamă de ei?
- Nu, de ce?! E adevărat că jucăm împotriva liderului, dar să vedem dacă după meciul de duminică vor mai fi acolo. În eventualitatea în care noi cîştigăm, îi depăşim. Mergem să nu pierdem pentru că dacă ei ne bat, se vor desprinde de noi.

- Se pare că iar ai început în forţă. Fanii Rapidului trăiesc un deja-vu, vei reuşi anul acesta să marchezi constant?
- De data asta va fi altfel. Nu mă mai gîndesc la mine, să înscriu multe goluri. Nici poziţia din teren nu-mi mai permite asta. Joc mai retras şi ţelul meu e să ofer mingi utile colegilor din ofensivă. Pentru mine, o pasă bună e la fel de importantă precum un gol, iar performanţa cu Rapid nu poate fi comparată cu nimic. Important e să avem succes, cine marchează nici nu contează.

4 goluri a marcat Herea pentru Rapid în acest sezon, trei în campionat şi unu în Europa. Anul trecut a punctat de 11 ori, 9 dintre reuşite fiind în turul sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kuff
kuff  •  17 Septembrie 2011, 10:35

"Nu mă mai gîndesc la mine, să înscriu multe goluri. Nici poziţia din teren nu-mi mai permite asta. Joc mai retras şi ţelul meu e să ofer mingi utile colegilor din ofensivă. Pentru mine, o pasă bună e la fel de importantă precum un gol" Bai baiatule tu ti-ai vazut meciul de la Hapoel? Ai tinut de minge mai ceva ca Ronaldo la Real. Mai bine lasa declaratiile astea si individualismul ala de-o parte ca ai avut cel putin 3 faze in care puteai pasa si n-ai facut-o.

kitesku
kitesku  •  17 Septembrie 2011, 02:19

Pancu o sa fie cheia meciului!HAI RAPID!

sylar_1923
sylar_1923  •  17 Septembrie 2011, 01:06

"4 goluri a marcat Herea pentru Rapid în acest sezon, trei în campionat şi unu în Europa". UNUL, nu "unu".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează