FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

Cel mai bun om al meciului Steaua - FC Voluntari vrea ca Viitorul să iasă campioană: "Ştiu cât munceşte Hagi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 23:24

Florin Cernat, 37 de ani, a fost cel mai bun jucător al celor de la FC Voluntari,  în meciul cu Steaua, 2-2 marcând un gol din penalty. La final, a vorbit despre meci şi despre lupta la titlu.

"E păcat că nu am prea avut public. E un scor echitabil. E un punct mare pentru noi. Am trecut greu de acestă săptămână, după eşecul cu CSU Craiova. E un punct bun pentru moralul nostru. Ne bucurăm că am luat acest punct. Ne aşteaptă câteva meciuri grele.

Noi ne ajutăm pe noi, nu alte echipe. Mă bucur pentru Hagi. Am fost acolo şi ştiu cât munceşte. Anul ăsta se văd roadele. M-aş bucura să câştige campionatul", a spus Cernat la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ag2000
ag2000  •  13 Februarie 2017, 01:09

,,Note GSP pentru FC O aia ! Bud bate la Medias si primeste nota 6 , Jakolis face 2-2 acasa cu cei care au luat 5-0 la Craiova si primeste nota 7 ! bravo

satyricon
satyricon  •  13 Februarie 2017, 00:42

Cel mai bun om al meciului? La noi cum face unul cateva floricele, gata, e cel mai mare, cel mai tare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează