FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - VASLUI 0-5

Cel mai bun stranier din Liga 1 este modest după "tripla" cu Mioveni: "Mai importantă este victoria Vasluiului"

Cel mai bun strainer din Liga 1 este modest după
Cel mai bun strainer din Liga 1 este modest după "tripla" cu Mioveni: "Mai importantă este victoria Vasluiului"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 23:42

Cel mai bun marcator străin din Liga 1, Wesley Lopez, crede că mai important este victoria obţinută de Vaslui, 5-0 la Mioveni,  mai mult decît faptul că brazilianul a devenit cel mai prolific stranier din campionatul României.

"Mai important pentru mine este că am cîştigat meciul cu Mioveni, nu că sînt cel mai bun stranier din Liga 1. Am făcut multe greşeli în competiţia asta, dar azi am făcut un meci bun. E bine că suporterii recunosc valoarea noastră pe teren. Sînt de 3 ani şi sînt mulţumit în primul rînd de Vaslui şi în al doilea rînd de România", a spus Wesley după meci, în direct la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
muita_mioarelor
muita_mioarelor  •  04 Octombrie 2011, 10:28

sa recunoastem, e cel mai bun stranier din liga 1

hristac
hristac  •  04 Octombrie 2011, 08:03

e cel mai bun din tara de vreo 2 ani !!! cat are salariu ? 5oo de mii ? probabil e cel mai bun stranier care a jucat vreodata in romania ultimilor 20 de ani.

infos
infos  •  03 Octombrie 2011, 23:57

RESPECT Wesley!!! Domnu' Porumboiu, jucatori ca Wesley si Adailton ar trebui retinuti in staful clubului daca vine ziua retragerii pentru ei, ori macar facaut cu ei o legatura cu Brazilia si aplicata metoda marilor cluburi si adus prin intermediul lor jucatori brazilieni la FC Vaslui pe viitor si lansati si vanduti mai departe cand le creste valoarea?! Asa profita si clubul de acesti jucatori si totodata pot vinde mai departe ceva valoros si totodata tinerii nostri pot creste alaturi de jucatori talentati, cu valoare, adevarati profesionisti si cu mental de invingatori. Astea sunt idei pentru un club serios si sanatos...nu neglijati tinerii!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează