FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Cel mai curtat fotbalist din Liga 1 îl laudă pe Șumudică: "Aș vrea să ajung la Astra"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2016 19:14

Dinamo și Astra sunt echipele care au intrat în cursa pentru semnătura lui Florin Cernat, iar fotbalistul de 36 de ani a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului Astrei.

Cernat susține că apreciază abilitatea lui Șumudică de a lucra alături de jucătorii experimentați și că i-ar plăcea să ajungă la echipa campioană.

"Îmi place antrenorul Șumudică. Lui Șumudică îi place să lucreze cu jucătorii cu experiență și, din acest motiv, aș vrea să ajung la Astra", a afirmat Cernat, citat de TV Sport ro.

Marius Șumudică a făcut cunoscut faptul că își dorește să-l transfere pe atacantul lui FC Voluntari în locul lui Constantin Budescu, care cel mai probabil nu va mai continua la Astra din 2017.

"Ca «număr 10», eu mi l-aș dori pe Cernat. Voi încerca să-l aduc. Am vorbit cu el, își dorește să vină. Ar fi și pentru el ceva extraordinar să joace iar în cupele europene. Un jucător care este adevărat «număr 10»" Marius Șumudică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  31 Decembrie 2016, 00:09

Este un fotbalist de mare viitor, are 18 ani daca nu ma insel.

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Decembrie 2016, 21:29

Sunteti simpatici.Faceti o lista de *prioritati* cu cei mai curtati , doriti , buni fotbalisti din Liga 1. Ca nu mai inteleg mare lucru. Poate am baut un pahar de sampanie..

iosif_vs
iosif_vs  •  30 Decembrie 2016, 21:03

Mai devreme parca era rezolvat de dinamo, nu? Deja s-a racit ciorba?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează